Артистичност и лукс в минималистичното студио

Публикувано на 15/12/2016 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 15/12/2016 | Видяно 19 544 пъти

Малкият апартамент винаги ще си остане голямото предизвикателство. Най-компактните пространства ни изправят пред значителни трудности, когато става въпрос за обзавеждане. Старанието ни е оправдано, тъй като апартаментът е своеобразен малък свят, в който всеки проектира своите вдъхновения. Днес ще надникнем в едно минималистично студио, което е доказателство, че за креативността няма ограничения, а липсата на пространство е заместена от удивителен стил. Разгледайте го и се вдъхновете за промяна и на своя дом, а ние ви предлагаме екип от специалисти, които ще превърнат идеята в реалност!


Отвореното пространство - цялост между дневна и кухня

Красотата на този апартамент се крие в елегантния дизайн. Белият интериор на стените, съчетан със същия цвят пердета и кухненски шкафове, създават усещане за простор. Контрастът с дървената кухня балансира между общото пространство, в което са разположени дневната и помещението за хранене. Дървото е с категорично присъствие в малкото студио бижу, а големият прозорец и лампите допринасят за уюта и баланса.


Тайната е в детайлите

Изненада! Зад дървената решетка е скрита спалнята. Практичното разделение чрез подвижна преграда разчупва стила. Освен че има възможност да скрие голямото легло, тя служи и за преградна стена, която се придържа към основния интериор. Изчистените детайли се комбинират с дървената табла над леглото и шкафчето от същия материал. Всеки детайл сам по себе си внася очарование и заедно изграждат съвършенство. Кръглите форми, окачени на стените, заедно с малките аксесоари и изкуствените цветя допълват естетически студиото. В тази компактна стая е събрана семпла цветова гама и много вкус.


Кухненски лукс

Макар и кухненската част да не е отделена, тя несъмнено се отличава с вкус. Впечатление прави фигуралният под – истинско изкуство. Съчетани са шестоъгълни форми, квадрати и правоъгълници, които са разпръснати между стените и пода. Привидната подреденост и строгост на кухнята контрастират с различните форми. Именно това придава глътка свежест и капка очарование, което ни кара да останем без думи. Кухненската маса и столовете се придължат към идеята на интериора. Всички заедно оформят баланс на тонове и усещания.


Той си има всичко! Ах, че гледка!

Оказва се, че освен удобно, практично и изискано, това малко студио е и със зашеметяваща гледка. Закритият вътрешен балкон е глътката свежест. Той внася хармония, а огромните прозорци се превръщат в любимия кът за отмора. Няма значение дали ще бъде чаша кафе в слънчево утро или бутилка вино след тежък ден. 


Фигуралност и елегантност в банята

Банята е малка, но удобна, съчетана със смела комбинация от цветове. Допълване между елегантно и семпло с контраст между форми и материали. Без съмнение може да я наречем една от най-важните стаи в апартамента – истински шедьовър. Различните нюанси на синьото създават едно усещане за нестандартност. Белият цвят пък придава на малкото помещение простор. Дървената ламперия на част от стената и пода не отстъпват на интериора в основното помещение. А шарените фигурални плочки разчупват визуално помещението.

Красота, стил и елегантност! Вдъхновени от изкуството, имате възможност да преобразите и своя апартамент заедно с най-добрите професионалисти. Лесно е. Само трябва да заявите проект в MaistorPlus напълно безплатно и ще получите най-добрите предложения. Сравнете цени и оферти, за да изберете подходящия специалист, който да превърне жилището ви в мечтан дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Димитър Георгиев VIP
Ремонт на баня, София
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
34 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта