Мнения за СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ 4.89 от 5

покрив - ремонт, Покривни услуги | София

“Коректни, точни! По всичко личи, че Христо разбира от работата си, върши я с удоволствие и желание клиентът да остане доволен! Препоръчвам!” на 23 Jan 2019 от Кремена KNY.

Ремонт на мазилка на стена в кухня, Боядисване и декорация | София

“Доволен съм от Христо и неговата бригада. Отзоваха се изключително бързо, приеха да се ангажират с още няколко дребни довършителни дейности и свършиха работата бързо, без забележки и дори почистиха накрая. Препоръчвам ги и отново бих работил със Строй Перфект!” на 09 Jan 2019 от Georgi Pehlev.

Ремонт на коридор с площ 3кв., Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Като цяло съм доволен от работата на изпълнителя. Свърши доста бързо работа, като дори изпълни някои допълнителни задачи ,поставени от мен. Отношението му беше добро. Това, към което имам дребни забележки е шпакловката, която направи.” на 31 Oct 2018 от Денис .

Ремонт на тераса, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много съм доволна от отношението и подхода към задачата. Всичко беше изпълнено в уговорените срокове, за уговорената цена. Работи се изключително чисто, което е толкова рядко срещано, че заслужава похвала. Единствената ми забележка е към самото редене на плочките - можеше и по-добре да са сложени, но предвид, че е балкон, неравностите са поносими. За това и не давам пълната оценка, но иначе нямам никакви други забележки.” на 09 Oct 2018 от Ромина .