80 оставени мнения от 117 извършени проекти
4.89 от 5

Радослав Христов преди 10 месеца за 100 кв. метра теракот и около 600 квадрата кърпежи-шпакловки! | София

“Много съм доволен от Христо Янакиев! Преизпълни задачата като време и свърши допълнителни работи. Препоръчвам го на моите приятели и на всеки, който се нуждае от услугите му!”

Кремена KNY преди 17 месеца за покрив - ремонт | София

“Коректни, точни! По всичко личи, че Христо разбира от работата си, върши я с удоволствие и желание клиентът да остане доволен! Препоръчвам!”

Georgi Emilov преди 18 месеца за Ремонт на мазилка на стена в кухня | София

“Доволен съм от Христо и неговата бригада. Отзоваха се изключително бързо, приеха да се ангажират с още няколко дребни довършителни дейности и свършиха работата бързо, без забележки и дори почистиха накрая. Препоръчвам ги и отново бих работил със Строй Перфект!”

Денис преди 20 месеца за Ремонт на коридор с площ 3кв. | София

“Като цяло съм доволен от работата на изпълнителя. Свърши доста бързо работа, като дори изпълни някои допълнителни задачи ,поставени от мен. Отношението му беше добро. Това, към което имам дребни забележки е шпакловката, която направи.”

Красен Кръстев преди 20 месеца за Усвояване на тераса | София

“Доволен съм от работата на изпълнителя.”

Ромина преди 21 месеца за Ремонт на тераса | София

“Много съм доволна от отношението и подхода към задачата. Всичко беше изпълнено в уговорените срокове, за уговорената цена. Работи се изключително чисто, което е толкова рядко срещано, че заслужава похвала. Единствената ми забележка е към самото редене на плочките - можеше и по-добре да са сложени, но предвид, че е балкон, неравностите са поносими. За това и не давам пълната оценка, но иначе нямам никакви други забележки.”

Иван Ангелов преди 22 месеца за Хидризолация основи на вила !!! | Драгоман

“Въреки заявеното от мен само хидроизолация, с фирмата "Сройперфект" се направи и топлоизолация. Изградиха дренажна система и се направи обратния насип. Дойдоха, видяха и казаха "Ще го направим". След това го направиха и съм доволен от резултата.”

Dobrin Ivanov преди 22 месеца за Теч на тераса | София

“Много съм доволен от Христо ! Вчера ми оправи теч на терасата и каквото каза всичко си изпълни и беше точен и коректен , наистина малко говори , но действа и работи без спирка :) Христо бъди все така старателен и точен наистина ми промени мнението за българските майстори и бих наел тази блестяща фирма отново.”

Деси преди 81 месеца за Топлоизолация с фибран + шпакловка | София

“Очаквах повече от изпълнението!”

Aleksandar преди 41 месеца за Изграждане на цялостна Баня | София

“Силно се надявах да си осигуря спокойствие с "Перфект Строй", но за мое съжаление не се получи.

Проекта ми включваше цялостно изграждане на баня с ВиК инсталация. Проекта трябваше да приключи за 10-12 дни, но се проточи 40 (все още недовършен). Причината беше, че Христо ми остави един работник и се захвана с втори проект, преди да завърши моят. Лично нямам проблем да има живот и здраве 30, но да не е в ущърб на моя.

Второто е, че нямаше комуникация.
Пробиха плочата, игнорирайки ме от къде искам да мине Ф110-ката. Както и да е нека се пробиват 2-те плочи, случва се. Но това което последва беше по-неприятно.

Плочата бе пробита 3-4 пъти повече от нужното, около 60см диаметър, поради липсата на комуникация за малко да запълнена с обикновена подова заливка цимент-пясък, въпреки че се бяхме разбрали да се запълни с арматура и бетон. Хванах го навреме и за щастие това не се случи.

Следващото което беше въпросната Ф110 да се облече, поради това, че температурата тук пада по -15 до -20 зимата. Имаше съгласие, но за моя изненада след време се побърза да се зазида и остана тръбата така. (дано е мека следващата зима). Да не коментирам, че след замазката даже и стената леко се подава, но ще направя цяла шпакловка на тази стена догодина.

За същата Ф110 Христо се ядоса, че трябвало да ходи да купува Маншон за тоалетна чиния, и се опита да го направи с обикновени тръби, къртене, зидане. Накрая не се получи, та трябваше да се ходи.

Следва и кулминацията. След повече от 30 дни забавяне, ми се поиска по-голяма сума (въпреки, че накрая започнах дори сам да си купувам материалите, нищо че бяха включени в крайната цена) причината за това е, че веднъж го нервирах като го помолих да запуши външната стена на къщата (прозорец, който нямаше да се ползва) с 2 реда тухли, вместо с един. (За да няма вдлъбнатина от външната страна) При което сопнато се заяви, че това е допълнително и цената на всичко щяла да се увеличи.

В резултат при което отказах да заплатя повече от зададената сума, Христо си събра нещата и напусна проекта.

Увеличението беше под предлог, че "поисках 3 рафта във вече съществуващият моноблок на тоалетната чиния и осветление" което щеше да ми излезе още 500лв?

Моите съвети за хора които планират да наемат "Строй Перфект" са да се уточните твърдо за цена без материали. (Защото ще се спести възможно най-много от тях)

Ако не разбирате от строителна дейност не го показвайте (ще се възползват от вас) Христо ми предложи ремонт на други участъци на 2-на и 3-но по-висока цена от пазарната цена в други участъци на жилището. ("Защото съм му приятел")

Асен, беше ми приятна компанията ти, както и на Любчо. Жалко, че не довършихме.

Успех, дано съм последният Ви недоволен клиент. Аз се захващам да търся някой който да довърши започнатото. ”

Христо Янакиев отговори:

1.за тия 40дни ние имаме 6 дена почивни 2.чакахме Плочки две седмици и то по твоя вина защото аз те возех с моята кола за да избереш Плочки и след като си ги избра сам. и ги чакахме 3.това че сам ти оставил един човек изобщо не е вярно през цялата работа ние бяхме трима и след като останаха само Плочки аз оставих плочкаря защото не се лепи с трима плочкари една баня 4.това че работя и с други проекти за мен и други не е проблем защото си върша работата съвестно и най вече аз знам кога и къде и по колко човека да оставям да работят.Явно ти търсеше повече лично внимание . 5.извинявам се много комуникацията я имаше постоянно защото ние те питах ме постоянно кое как да бъде да ли ти харесва или не .Аз ти давах предложения кое как да бъде. 6.ние не те игнорираха ме изобщо .поради това да нямаш конфликти с твоите съседи и да не замръзва външно аз ти предложих да мине тръбата от вътрешната страна на стената за да мине от твоята страна а не от двора на съседите.Никой грамотен човек не би пробил 60см.дупка отвор за да мине тръба ф110. 6.това че ти не разбираш материалите никой не ти е виновен като бъркаш пясък ,филм и цимент става бетон.