Мнения за Орви студио 5.00 от 5

Мирослав Минев преди 25 месеца за Ремонт на апартамент, промяна на интериор, нова кухня, нови мебели | София

“Проектът, за реализирането на който наех Орви Студио, беше сложен и много амбициозен поради късия срок, в който трябваше да се вместим. Адмирации и поздравления за дизайнерските идеи, усета към детайлите, качеството на изработка и отношението към клиента!!!”

Теодора Минчева преди 28 месеца за архитектурно проектиране,строителство на постройка и хасиенда, обзавеждане . | Бургас

“Много сме доволни от изпълнението на проекта ни. Поехме първоначален риск наемайки изпълнители от друг град, но бързо разбрахме , че фирма Орви студио и в частност г-н Михайлов са добри професионалисти. Проектираха и построиха нашата къща за гости, а най-хубавото беше уникалното обзавеждане и внесения артистичния дух. Доволни сме и от добрата цена. Препоръчваме ги.”

Добрин преди 30 месеца за Вътрешен дизайн на жилище | Благоевград

“Много сме доволни от проекта за обзавеждане на нашият апартамент от фирма Орви Студио. Идеите и цената са много добри, а самите те могат да ги реализират без да се оскъпява от факта, че сме в Благоевград. Препоръчваме ги на всички!”

Анелия преди 32 месеца за Кухня с трапезария.. | София

“Благодаря, Орви Студио т.е Орлин Михайлов. Препоръчвам на 100%.Много точен и коректен.Всичко, беше изпълнено перфектно .Имах готов проект за кухня и гардеробна,но цената ми беше много висока.Този сайт ме свърза с Орви Студио,исках още мнение и не съжалявам. Цената за която го изпълни Орви Студио,беше по ниска. Качеството по добро. Направи моята кухня мечта,а гардеробната е нещото,което всяка жена иска да има.”

Тодор преди 32 месеца за гардероб за коридор | София

“Доволен съм от изпълнителя - изготви проект ,съобразен с моите изисквания и го изпълни качествено ,в уговорения срок и за уговорената цена.Препоръчвам го.”

Любомир преди 37 месеца за Изработка на кухня по поръчка | София

“Орлин е изключителен професионалист!
Първо бяхме впечатлени от оношението към клиента, след това от съветите, които дава, когато поискаш такива, а накрая бяхме възхитени от изработката и качеството на готовия продукт! Не прави компромис с нищо, не работи посредствено и поставя клиента и неговите желания в центъра на своята работа! Категорично препоръчвам OrviStudio за всички, които се чудят къде да поръчат своята кухня.”

Кристиан Био преди 38 месеца за Вътрешен дизайн на апартамент от 74 кв. м. | София

“Като клиент съм изключително доволен от работа и проекта над кухня и пълно кухненско оборудване извършен с Орви Студио и Орлин Михайлов. Предложените материали за изработка на кухня, бяха не само от по високо качество предлагано от големите фирми но и вместени в добра ценова рамка. Личното сътрудничество с Орлин Михайлов мина професионално и с висока добавена стойност. Орлин беше инволвиран в личен план, съблюдаваше и контролираше целият работен процес. Поради тази причини даваме много висока цялостна оценка и препорачваме Орви Студио и Орлин Михайлов”

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Бързина, точност в отношенията, мислене и реализация на европейско ниво без значение от размера на поръчката.” на 05 Jun 2015 от Стефани Ламбева.

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност, доказани възможности и лоялност към нас.
Фирмата изпълнява своите ангажименти винаги в срок, коректно и с високо качество.”
на 05 Jun 2015 от Иван Петков - "Съюз на ловците и риболовците в България".