22 оставени мнения от 43 извършени проекти
4.82 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 35 месеца за Комарници с панит за врати PVC | Банкя

“Точен бърз. Препоръчвам”

преди 60 месеца за Счупени щори - поправяне или закупуване на нови | София

“Много сме доволни от Валери Колев! Реагира бързо, посъветва ни за най-добрия избор, дойде няколко пъти до апартамента за оглед, замерване и поставяне на новите щори. Благодарим за свършената работа!”

Виж снимки
преди 70 месеца за Врати за двустайно панелно жилище | София

“Акуратно изпълнение, висок професионално ниво, отлично отношение на хората от екипа към работата! При санирето на моя апартамент за втори път възложих проект на тази фирма и пак спечелих, защото всичко бе изпълнено качествено и в срок! Напълно съм доволен и благодарен за добре свършената работа.”

преди 75 месеца за Дограма за хол, спалня и кухня в стандартен блок ( панел ) | София

“Супер качествена работа на фирмата ДЖОРД ЕООД! Спазването на сроковете и строгото придържане към фиксираната в договора окончателна сума е явно добра традиция на тази фирма. По всяко време имах контакт с управителя г-н Валери Колев понеже се намирах извън граница. Беше ми подробно обяснено от лично от него още в самото начало какви материали ще се използват, какво е неободимо, какви дейности и в каква последователност ще бъдат извършени и колко ще струва. Получих от фирмата дори оферти с различни варианти за дограмите, както и допълнителни варианти за остъклявяне на двата балкона. Това ми даде възможност свободно да избирам и се реших да възложа също така остъкляване на балконите. В крайна сметка получих над 340 лева отбивка от крайната цена от 4842,77 лв. По този начин ми бе направена отстъпка от управителя Валери Колев до 4500 лв. За допълнителни работи, подмазване и боядисване платих както бе договерено още 1000 лв. Общо взето една добра инвестиция! От другите фирми - участници, тук в платформата majstorplus, получих определено добри оферти, които бяха общо взето на по-ниски цени, приблизително с 30% по-изгодни от тези на ДЖОРД. Но най-миродавното за изборът ми на ДЖОРД бяха многото и добрите мнения от страна на възложителите. Доверието в днешно време за мен е важен капитал. Доверих се на тази фирма и спечелих.”

преди 82 месеца за Дограма на остъклен кухненски балкон | София

“Много коректно отношение. Бързо и качествено изпълнение. Определено бих препоръчал за подобни ремонти.”

преди 89 месеца за Механизъм за вертикално отваряне на прозорци | София

“Доволна съм от работата. Стриктно спазване на уговорените часове за работа и времето за приключване, което беше важно за нас, тъй като сме с малки деца.”

преди 106 месеца за Щори и комарници за хол, кухня и спалня | София

“Добре свършена работа и коректно отношение!”

Виж снимки
преди 107 месеца за поправка балконска врата | София

“Изключително ангажирани с казуса, чудесно отношение.”

преди 65 месеца за Подмяна на PVC входна врата | София

“Забавен монтаж на вратата с 2 седмици. Сгрешен тип брава и дръжка. Това трябваше да бъде коригирано с поръчаните по проекта до седмица след монтажа. След доста уговорки по телефон за днес, утре, другата седмица и тн., това не бе направено вече месец.”

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Здравейте Джорд,
Бихме искали да изразим благодарност от името на целия екип за високия професионализъм и качество на услугите, с които отговорихте бързо и коректно на нашите изисквания и нужди. Бихме искали да подчертаем, че в най-близко бъдеще ще имаме необходимост от още услуги и непременно ще се обърнем към Вас за извършването им.
Още веднъж благодарим!”

на 01 Jul 2012 от Екипът на 75 ОУ "Тодор Каблешков"

Качена препоръка, Дограма и остъкляване

“С настоящето писмо бихме искали да изразим нашата благодарност за професионализма, с който Вашият екип подходи при монтажа на PVC дограма и щори в нашия обект. Вашите служители извършиха услугите с прецизно качество и в кратки срокове. Работата ни с Вас ни дава основание да ви препоръчваме като отличен изпълнител и надежден партньор.
Благодарности!”

на 01 Apr 2012 от Уебвижън