25 оставени мнения от 37 извършени проекти
4.20 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Свилен Серафимов преди 1 месец за Цялостен ремонт на помещения в къща | Пазарджик

“Много коректен изпълнител, бригадата работи бързо, професионално и с внимание към качественото изпълнение.
Препоръчвам с чиста съвест!”

Калина преди 3 месеца за Пристройка на баня към къща | Пазарджик

“Проектът - прокарване на водопровод и разширяване на съществуваща баня в стара селска къща - нова зидария и изграждане на покрив, събаряне на стена, отвор за врата, цялостен ремонт на банята и прилежащото помещение.
Момчетата са надеждни, коректни и прецизни. Съдействаха за осъществяването на идеи, появили се в хода на работата. Договореният бюджет беше спазен. Съобразиха времето за отделните операции с нашето удобство. Информираха ни постоянно за хода на работата.
Имах редица опасения преди започването на проекта, всички те отпаднаха в хода на ремонта. Ще се възползвам от услугите на бригадата и при следващи ремонти.
Горещо препоръчвам!”

Любомир Крумов отговори:

Благодаря, за нас ще бъде удоволствие да работим отново с вас.

Neli преди 4 месеца за Ремонт на баня, кухня и изграждане на арка | Перник

“Искрени благодарности на Бригада Нов Проект и най-вече на Любо. Много съвестно изпълнена работа, шпакловане на стени и тавани,къртене на баня, подмяна на ВиК,полагане на хидроизолация, замаска,нови плочки и санитария. Затваряне на врата с итонг и гипскартон.Лепене на плочки в кухня, ново ВиК,шпакловка,направа на отвор(арка) от кухнята към хола.Ремонт на покрив и слагане на нови улуци. Срока беше 30 дни, момчетата го завършиха на третата седмица. Комуникацията беше лесна и приятна, Любо е изключително интелигентен и много ни помогна снценни съвети и напътствия. През цялото време ръководеше процеса и ни държеше в течение.
Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от съвестни майстори и качествен ремонт.
Благодарим”

Стоян Иванов преди 5 месеца за Шпакловане и боядисване на апартамент | София

“Останах изключително доволен от свършената работа на Любомир.
Шпакловката и боята на апартамента бяха направени много качествено. Препоръчвам Любо на всеки който иска много добри и качествени резултати.”

Николай Николов преди 13 месеца за Преустройство на пристрйка | Велико Търново

“Изключително съм доволен от работата на Николай и бригадата. Беше ми извършена цялостна подмяна на покрив – разрушаване на стени от старата постройка, изливане на бетонен пояс и покриване с термо панели. Всичко беше изпълнено качествено, бързо, спазиха се всички срокове! Тези момчета са изключително работливи. Препоръчвам!

Николай Николов”

Филипова преди 16 месеца за Поставяне на ограда с поцинкована мрежа на циментови колове | София

“Смятам, че имахме голям късмет, попадайки на Бригада Нов Проект! Реагираха много бързо с огледа на терена, на който трябваше да направят ограда с поцинкована мрежа. Веднага след подписването на договора се организираха и доставиха материалите, като осигуриха един вид особено качествена оградна мрежа. Имат достатъчно хора на разположение, поради което извършиха всички дейности за изключително кратък скрок, независимо от хладното и дъждовно време,в нелек градински терен. В понеделник се договорихме, в събота приехме обекта завършен по наистина отличен начин и почистен изрядно.
Изключително добра работа, голяма бързина и впечатляваща коректност. Дано в България да има повече бригади като тази!
Калина Филипова”

Надежда Йорданова преди 17 месеца за Изграждане на ограда от бетон | Брезник

“Организирани, компетентни и много коректни! Изпълниха проекта в срок. Момчетата работят много добре и ги препоръчвам!”

преди 105 месеца за Хидроизолация на тераса | София

“Хидроизолация и постявяне на плочи на балкон okolo 20 кв м. Като цяло работата бе извършена с желание и професионално. Имам забележки към (1) прецизността в детайлите на работата (2) планиране на работните ресурси и срока за извършване на ремонта от 2-3 дни се получи 5.”

Игнат Комитов преди 12 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | Пловдив

“Поставянето на гипсокартон предполага изправянето на кривини в размерите на стаята, но тази бригада неглижира такива фундаментални неща. Профили и жици за контакти, бяха поставени в непосредствена близост, което прави поставянето на конзоли невъзможно. Ел. таблото беше затворено под гипсокартон така, че капакът да не може да се сваля, а лайсната, с която трябва да покрия разстоянието между ламината на две стаи трябва да е поне 7 см
Ежедневно събирах остатъци от храна. Инструменти и засъхнали кофи с материал имаше навсякъде. Кулминацията беше, когато след приключването на проекта открих кофа, която майсторите бяха ползвали наместо тоалетна, тъй като тази беше премахната.
Съветвам да настоявате всичко да е упоменато в договора.”

Любомир Крумов отговори:

Първото което е в апартамента беше страшно мръсно, бяхме се разбрали с Игнат да бъде разчистено за да можем да работим, той се съгласи но нищо не беше разчистил наложи се да прехвърляме боклука от стая в стая за да можем да работим. Докато работехме ние имаше още две фирми едната за Ел.инсталация другата поставяше климатици. Игнат ни обвинява нас за някаква кофа която се е използвала за тоалетна,след като другите две фирми не си почистваха нищо и лично аз им почиствах боклука всеки ден. Спрямо гипсокартона всичко е направено с лазерен нивелир и стените са равни. Спрямо ел таблото. самото ел табло си има капак който се отваря . Апартамента му е направен по-най добрия начин, спрямо профилите си има технология на какво разтояние да се монтират.

преди 61 месеца за Смяна на улуци - спешно | София

“Ремонтът ужким беше извършен. Спря да тече за няколко месеца и после отново. Фирмата вече не ми вдига телефона! Не препоръчвам!”

Виж снимки
преди 96 месеца за Ремонт на покрив в къща в с.Пищигово | Пазарджик

“Ще дам обективна оценка като ще посоча само факти. Контакт беше установен с мен преди да дам телефона си за разменя, но предварително се бях съгласил, че може да предоставят моите контакти на изпълнителя. Поръчката беше взета от мен с цената на уговорки на извънпазарна основа като аргумента на изпълнителя беше изцяло личен. Няма да коментирам какъв е бил, но после научих, че това бил нееднократно използван метод на действие и при други клиенти преди и след мен. Ремонтът бе извършен за дните, които бяха уговорени, т.е. срока бе спазен. След него при първия дъжд протече от покрива и прокапа на дюшемето в една от стаите, на която току-що бях сложил сачак и гипсокартон. Трябваше по време на самия дъжд да се кача и да сменя 6 счупени керемиди. Когато се обадих на Николай той каза, че в събота ще дойде и вече 10 съботи все още не е дошъл. След като установих, че гаранциите са изцяло устни и отговорност не се носи от него въпреки обещанията му, наех друг изпълнител за да се коригират пропуските. При това се установи какво и как е направено - дъска от свалената стара дограма за подлагане като скара; дъска от кофраж заедно с бетон по нея вместо челна дъска отзад; неоправени шапки на комините; в подпокривното пространство прозираха участъци, върху които нямаше керемида или ламарина, а само мушама; по-горните улуци бяха положени под долните, т.е. срещу течението на водата надолу. Това говори за майсторството и за отговорността на изпълнителя. Трябваше да се сетя по-рано да проверя дали изобщо има съществуваща сега фирма с това име в търговския регистър. Това са фактите, изводите и изборът са ваши.”

Виж снимки
преди 97 месеца за Външна изолация на къща | Копривщица

“Изключително съм разочарована от този изпълнител. Работи некачествено, влага некачествени материали, не спазва срокове, не изпълнява дейности, за които е поел ангажимент, но всъщност няма нужните специалисти за това и отказва впоследствие. Това, което все пак извърши - топлоизолация на къща с неопор, силикониране на улуци и подмяна на липсващи такива завърши по безобразен начин - незатворена изолация, множество отвори между изолацията и стените, спукана мазилка на почти всички стени, запушени отвори на дограма на прозорци, ненаправено обръщане с изолация на повечето прозорци, зацапани и вълнообразно шпакловани стени, течащи и смачкани улуци, замазани цокли. Прекратих взаимоотношенията си с този изпълнител, но след като вече му бях платила почти цялата сума. Цената му на кв.м. е почти 50 лв. - обещава много, а не прави нищо. Некачествената му работа, постоянните изнудвания и просрочени срокове наложиха да внеса случая при адвокат. Съветвам потребителите да не наемат тази фирма, защото ще бъдат измамени.”

Виж снимки