Добре дошли на бизнес профила на Бригада нов проект


Бригадата има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти и хидроизолации. Богат опит в сферата на шпакловки,основен ремонт на бани,топлоизолация,гипсокартон.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Свилен Серафимов преди 10 дни за Цялостен ремонт на помещения в къща | Пазарджик

“Много коректен изпълнител, бригадата работи бързо, професионално и с внимание към качественото изпълнение.
Препоръчвам с чиста съвест!”

Калина преди 2 месеца за Пристройка на баня към къща | Пазарджик

“Проектът - прокарване на водопровод и разширяване на съществуваща баня в стара селска къща - нова зидария и изграждане на покрив, събаряне на стена, отвор за врата, цялостен ремонт на банята и прилежащото помещение.
Момчетата са надеждни, коректни и прецизни. Съдействаха за осъществяването на идеи, появили се в хода на работата. Договореният бюджет беше спазен. Съобразиха времето за отделните операции с нашето удобство. Информираха ни постоянно за хода на работата.
Имах редица опасения преди започването на проекта, всички те отпаднаха в хода на ремонта. Ще се възползвам от услугите на бригадата и при следващи ремонти.
Горещо препоръчвам!”

Любомир Крумов отговори:

Благодаря, за нас ще бъде удоволствие да работим отново с вас.

Neli преди 3 месеца за Ремонт на баня, кухня и изграждане на арка | Перник

“Искрени благодарности на Бригада Нов Проект и най-вече на Любо. Много съвестно изпълнена работа, шпакловане на стени и тавани,къртене на баня, подмяна на ВиК,полагане на хидроизолация, замаска,нови плочки и санитария. Затваряне на врата с итонг и гипскартон.Лепене на плочки в кухня, ново ВиК,шпакловка,направа на отвор(арка) от кухнята към хола.Ремонт на покрив и слагане на нови улуци. Срока беше 30 дни, момчетата го завършиха на третата седмица. Комуникацията беше лесна и приятна, Любо е изключително интелигентен и много ни помогна снценни съвети и напътствия. През цялото време ръководеше процеса и ни държеше в течение.
Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от съвестни майстори и качествен ремонт.
Благодарим”

Виж всички мнения

Опит


Бригада нов проект извършва ремонти и довършителни работи на магазини, офиси, жилища, хотели, ресторанти, промишлени помещения, поддръжка на офиси и други. Бързото и динамично развитие на строителния бизнес в България предявява изисквания за високо качество и кратки срокове на проектирането и строителството, на които фирмата се старае да отговаря при изпълнението на своите обекти. Част от услугите, които предлагаме са Тенекеджийска услуга- поцинкована ,медна,алумини,безшевни олуци ,улами,обшивки и др. Хидроизолационни услуги-стенни,покривни,бордови,над подземни гаражи и др. Ремонт на покриви, дървени конструкции, метални конструкции и др. Пренареждане на керемиди- стари ,нови брамак, стари и нови покриви и др. Демонтаж и монтаж на метални халета гофрирана ламарина и др. Мазилки - варо-циментови, гипсови, минерални, силиконови и др. Шпакловки - гипсова, с мрежа, с теракол, с готова смес, с колор кит и др. Боядисване- с латекс в бяло или два и повече цвята; грундиране, шлайфане стени и тавани, блажна боя; боядисване на фасади и др. Настилки- фаянс, теракот, гранитогрес, камък, цокъл фасада и др. Изграждане, ремонт и подмяна на водопроводни и канализационни канализации; монтаж на всякакви видове санитарен фаянс. Външна и вътрешна топлоизолация с фибран, SPS, ПОЛПАН и др. Замазки - армирана, армирана с топлоизолация, перлитова и др. Услуги с гипсокартон монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки и др.

Специализация и квалификации


Бригада нов проект предлага на своите клиенти гаранционно и след гаранционно обслужване, индивидуален подход към всеки клиент, изпълнение на задълженията си в срок. Материалите, които използваме са с високо качество

  • Ремонт на покрив, разкриване на покрив;
  • Подмяна на дъсчена ламперия, полагане на мушама, наковаване на летви, нареждане на керемиди;
  • Измазване на капаци, демонтаж на съществуваща конструкция, изграждане на нова;
  • Хидроизолация, почистване на основата, грундиране, полагане на воалит (4 мм.), залепване с газопламъчен огън;
  • Поставяне на хоризонтални и вертикални улуци;
  • Тенекеджийски услуги, подмяна на капандури, обшиване на комини и бордове;
  • Подулучни и надулучни поли, надзид на постройката;
  • Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия.

Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд в зависимост от типа на услугата от 3 до 10 години.