Разберете повече за мен

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електро изграждането с произход Австрия, Германия и Франция, както и с кабели българско производство с което гарантирам максимална безопасност и дълъг живот на изградената електро инсталация.

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/. За 20-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането, а останалите 17 работя на свободна практика. Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари ел.инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, банков клон, отделение по хирургия към ВМА, зали в Софийската опера, зала България и други. Независимо дали става въпрос за изграждане на нова или подмяната на стара електро инсталация, монтаж на осветителни тела или други монтажни дейности работата ще бъде извършена качествено, чисто и в срок. При оглед винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта предлагам подходящи варианти за всеки индивидуален проект, разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това според изготвената оферта. При начало на работа подписвам договор който съдържа конкретната оферта, окончателната сума, срока за изпълнение и предвидената гаранция. Като собственик на Борис Електрик заставам зад предлаганите от Нас услуги и гарантирам за високото им качество със извършените от Нас проекти! Нашето високо качество гарантира Вашата безопасност!

Специализация и Квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Домофонни инсталации. Контрол на достъпа. TV, VIDEO, LAN Системи. Сглобяване на мебели.