Разберете повече за мен

Казвам се Борис Димитров. Работя с апаратура на най-добрите фирми на пазара, което гарантира максимална безопасност на изградената електроинсталация.

Опит:

Завършил съм техникум по електротехника и автоматика-София/бивш С. М. Киров/.За 19-те години на пазара имам стаж три години в две фирми специализирани в електро изграждането,а останалите 16 работя на свободна практика.Второ поколение електротехник съм. Участвал съм в изграждането и поддръжката на нови и подмяната на стари инсталации на множество къщи и апартаменти, магазини и ресторанти, хотели, както и отделение по хирургия към ВМА, зали в софийската опера, зала България и други. Независимо дали става въпрос за електроинсталация, сглобяване на мебели или дребни довършителни монтажни дейности работата ще бъде извършена бързо, чисто и в срок.При работа с клиент винаги отделям достатъчно време и внимание за да разбера желанието на клиента и след изготвяне на оферта разяснявам и представям как ще протече ремонта и колко ще струва това за да няма по късно неприятни изненади и за двете страни. При начало на работа над определена стойност подписвам договор с цена, срок и гаранция.

Специализация и Квалификация:

Проектиране, изграждане, подмяна и поддръжка на ел.инсталации 220-380 V. Сглобяване на мебели. Монтаж на ламиниран паркет. Кърти,чисти,извозва.