Добре дошли на бизнес профила на Dr. Cockroach


Фирма "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД вече двадесет години е лидер на пазара в сферата на услугите за борба с вредители. Притежаваме три международни сертификата по качество: EN-ISO 9001:2008, BS-OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2004.

Борба с вредители е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Борба с вредители

“Посолството на САЩ счита, че фирмата се отличава с професионализъм, компетентност по отношение на обслужването, както и с гъвкавост и своевременно посрещане изискванията на клиентите.”

на 01 Jan 2007 от Посолството на САЩ

Качена препоръка, Борба с вредители

“Фирмата разполага с необходимата техника и добре обучен квалифициран персонал. Използва препарати, одобрени от МЗ и е сертифицирана за Европейската Общност.”

на 01 Nov 2012 от "Чистота-Искър" ЕООД
Виж всички мнения

Опит


Дългият опит в бранша е доказателство и гаранция за нашия професионализъм. За всеки обект работим по индивидуална програма, изготвена в зависимост от нуждите и спецификите на обекта; обслужваме както частни домове, така и производства, детски градини, училища, предприятия и много други по вид и характер обекти.

Специализация и квалификации


“Дезинсекция и дератизация” ЕООД е фирма специализирана в извършването на услуги по дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация. Притежаваме подходяща специализирана техника и транспортни средства. Наред с това разполагаме и с екип от висококвалифицирани специалисти, чиято информираност и компетентност са гаранция за успешното установяване на проблемите и за тяхното бързо разрешаване. Всеки нов обект е предизвикателство за нас!