9 оставени мнения от 13 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

kalina moskov преди 31 месеца за Монтиране на аксесоари в баня | София

“Много добре ми монтира момчето аксесоарите. Работи спокойно, тихо и чисто. Аз го помолих и нов телевизор да ми монтира на стената. Веднага откликна и също го направи.
Препоръчвам го”

Атанаска Попова преди 42 месеца за Премахване на теч в баня, смяна на меки връзки | София

“Бърза и качествена работа, отлични професионалисти, коректни цени. В процеса на работа проекта се измени, т.е. смяна и укрепване на меки връзки на бойлер, демонтаж на стар сифон и монтаж на нов, оглед и препоръки за следващ ремонт в кухня. В процеса на работа се наложи пробиване на отвори в доста стари плочки - майсторът работи бавно и внимателно, нямаше напукани плочки... Препоръчвам!!!”

Костадин Насков преди 46 месеца за Създаване на контакт в баня | София

“Много съм доволен от комуникацията и работата с Хари! Създаде контакт и музика в моята баня за около два часа. Млад и отзивчив човек, който си разбира от работата. Чухме се по телефона, уточнихме детайлите по проекта, каза ми ориентировъчна цена, която съвпадна с реалната и се отзова още на следващия ден. Даде съвети как да стане най-практично и ми направи списък какво да купя. Работи чисто. Със сигурност при следваща нужда от помощ в електричеството, ще го потърся пак :) Препоръчвам!”

преди 53 месеца за Диагностика/ Подмяна на ел. контакти | София

“Бърза и качествена работа. Уговорихме се по телефона за цена и план за действие. Изпълни работата, както се бяхме уговорили.”

преди 53 месеца за Поправка на лед осветление | София

“Коректно и бързо изпълнение. Силно препоръчвам!”

преди 53 месеца за Подмяна на стара ел инсталация с нова | София

“Работата беше свършена в срокове и без проблеми. Доволен съм от групата, която се зае с проекта ми.”

преди 53 месеца за Монтиране на новозакупена готварска печка. | София

“Монтажа беше извършен перфектно.”

преди 53 месеца за Проблем във вградено в дограма осветление | София

“Изключително доволна съм! Любезни, находчиви и интелигентни момчета! Свършиха много добре работата, препоръчвам ги без колебание!”