1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


2. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


3. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, стълбища и парапети.


4. Заваряване

По специално в сферата на заваряване на тръби. заваряване на чугун, заваряване на пластмаси, лазерно заваряване, плазмено заваряване, заваряване на неръждавейка, точково заваряване, електродъгово заваряване, заваряване на алуминий.


5. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци.


6. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


7. Строителна тех. под наем

По специално в сферата на багер, валяк, камион, кран, чук, фадрома, фреза, самосвал, скеле, други, пътно строителство, бетоновоз.


8. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


9. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


10. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги.