22 оставени мнения от 40 извършени проекти
4.05 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Никола Николов преди 40 месеца за Преградна стена в подземен паркинг | София

“Изпълниха възложената работа в срок без забележки. Добро впечатление ми направи че почистваха след всяко посещение.”

Виж снимки
Николай Йорданов преди 43 месеца за Отстраняване на теч | София

“Много съм доволен - точен и коректен.”

Ивайло Иванов преди 43 месеца за Ремонт на мазе | София

“Изключително съм доволен от свършената работа!”

Красимир Кръстев преди 45 месеца за Теч преди водомера на топлата вода | София

“Бързо, точно и коректно свършена работа.”

Калина Николова преди 46 месеца за Теч на бойлер | София

“Доволна съм от работата му! Изникнаха и допълнителни задачи, които свърши качествено! Точен и коректен - препоръчвам.”

Симеон Стоев преди 46 месеца за Почистване на мазе | София

“Много добра работа свършиха. Дойдоха в уговорения ден и час, разчистиха ни мазето и след това го изметоха. Свършиха бързо, а и ни предложиха много по-ниска цена от останалите изпълнители.”

Мариана Димитрова преди 47 месеца за Монтаж на тента на балкон | Банкя

“Абсолютно доволна! Дойдоха точно, свършиха работата максимално бързо и чисто. Напълно коректни! Мога да препоръчам с две ръце и пак бих ги наела.”

преди 37 месеца за Боксониера на етап груб строеж (Тухла) | Перник

“Не препоръчвам! Много некоректен е И. Николаев! Работи с неквалифицирани хора, не спазва уговорки нито срокове.Работи по няколко проекта и не върши нищо качествено.За цените, които определяше не съм се пазарила... плащах. Непрекъснато му звъня, ако вдигне телефона ми даде срок седмица и нищо не се случва. След седмица пак звъня и пак същата история. Вече спря да вдига телефона. Не си причинявайте главоболието да го наемате за изпълнител на ваш проект”

Илиян Щерков преди 43 месеца за Ремонт на окачен таван в банята | София

“Не искате да си го причините...”

Славина Костова преди 43 месеца за Освежителен ремонт | София

“Доволна съм от работата, но се отнесе несериозно към заданието.”

Василка Александрова преди 43 месеца за Ремонт на баня с тоалетна | София

“За жалост оценката не може да бъде по-дълга от 500 символа: Приехме офертата му без да се пазарим нито за стотинка. Важен ни беше срока. За 9 дни: два не дойде, не се и обади, два не работиха изобщо, а през останалите 5 направиха такива поразии, че сега започваме под нула. Потресаващ опит за водопровод, теч от един спирателен кран, срязана и спукана отходна тръба за тоалетна. Разполагам с доказателствен снимков и видеоматериал.
Всичко е дадено на адвокат и ще го преследвам до дупка!”

Виж снимки
преди 52 месеца за Изграждане на баня | София

“Не препоръчвам. Работят много немарливо. Уговореният срок от 2 прерасна в 6 седмици. През 4-та седмица започнаха да лепят плочките - изпъкнали, потънали, с неравномерни фуги, на места омазана с лепило лицева част. Накарах ги да свалят плочките. Наеха човек да им свърши работата, той след няколко дни се отказа да работи с тях. В средата на 6-та седмица направиха 2-ри опит да ги налепят сами - пак същия резултат. След 2-рия им опит ги поканих да си взимат инструментите и да не се връщат.”

преди 55 месеца за Боядисване | София

“Непрофесионално! Проточи се с ден повече, без облепяне и покриване на мебели и прозорци както беше уговорено, (направено облепеняне върху зацапаното с латекс след забележка с мои найлони, което трябваше да се чисти часове). Запушен канал от миенето на инструменти в кухненската мивка, което впоследстив също ми костваше средства и нерви.

Не препоръчвам.”

Иван Николаев отговори:

При вас наистина угодия няма,за три дни ви смених три екипа на всички намерихте косури и не ви харесаха,поведението ви беше меко казано грубо и невъзпитано.Може за вашият край това да е нормален начин на комуникация,но тук не е така всеки човек има самоуважение и никой не би търпял подобно отношение.Моля да предоставите снимки на не облепените детайли и запушената мивка за да докажете твърденията си,тъй като нямат нищо обще с истината.Пожелавам успех на всеки колега който би работил с вас в бъдеще!