22 оставени мнения от 37 извършени проекти
4.91 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Петя Стефанова преди 13 месеца за Цялостна подмяна на ВиК инсталацията в баня | София

“Първоначално търсех ВиК майстор, но като видях снимките, които е качил тук и добрите отзиви, го наех за целия ремонт на банята.

Мандински е супер работлив и инициативен човек, работи с много желание, умее всичко и гарантира за работата си. Предлага решения и търси начини, докато не се получи както трябва. Сам намери и купи всички необходими части и материали. Постоянно ме държеше в течение за ремонта и всичко се координираше. Помогна ми за много неща. Голямо предизвикателство се оказаха малките размери на тази баня и куп други неща, но той се справи чудесно!”

Ивайло Мандински отговори:

Радвам се, че старанието, което положих спомогна за постигането на този резултат. Благодаря!

Стоян Стоянов преди 16 месеца за Пътеки и озеленяване в двор | Костинброд

“Доволен съм, свърши работата си отлично и както се бяхме разбрали.”

Георги преди 18 месеца за Подмяна на тръби за топла и студена вода | София

“Перфектна работа за много труден и сложен ремонт по смяна на стари тръби през стаите на апартамента, в стените на ЕПК от 70-те. Всичко бе свършено много професионално и в срок. Комплексна услуга-от материали до изхвъляне на отпадъците. Много важно беше и да се оправи всичко, като е било-запълване, шпакловка и поставяне на плочки. Справи си отлично-в момента все едно не е правен ремонт, а тръбите са нови и всичко е ОК. Препоръчвам.”

Иво Виденов преди 18 месеца за Ремонт на кухня | София

“Търсех спешно майстор за ремонт на кухня и коридор. Още при срещата ни и преди да бъде нает, г-н Мандински започна да дава разумни идеи и предложения без да се натрапва. Комуникацията по време на целия процес вървеше гладко. Предвид сравнително ограничения бюджет, с който разполагах, крайният резултат надскочи очакванията ми. Благодаря на г-н Мандински за изключително професионалното отношение и вниманието, и към най-малкия детайл. Препоръчвам!”

Леонид Димитров преди 21 месеца за ВиК дейности | София

“Всичко точно и навреме.
Нормални цени.
Качествено изпълнение.”

Ангел Тодоров преди 23 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Бях в ситуация, че трябваше да наема изпълнител за ремонт на баня без да се виждаме лично.
Майстор Мандинкси извърши цялостен ремонт на банята, както и възстановяване на шпакловка и боя на стена. По време на процеса комуникацията вървеше гладко, като даваше разумни идеи без да се натрапва. Резултатът е нова баня извършена без забележки. Никой не го е контролирал по време на работа и всичко бе извърешено от негова инициатива до монтажа и на последния аксесоар. Оправда доверието ми и го препоръчвам като сериозен човек и добър професионалист! Цената която дава включва материали.”

Виж снимки
Иван Костов преди 23 месеца за Изграждане на лека вътрешна стена | София

“Изслушва, обмисля, предлага, изпълнява качествено. Без забележки.
Разумна цена, дори ми се стори леко занижена предвид няколкото варианта с които експериментирахме.”

Виж снимки
Никола Денев преди 29 месеца за Поставяне на гранитогрес върху подова настилка | София

“Точен човек, висок професионализъм и коректност! Препоръчваме го!”

преди 60 месеца за Озеленяване на двор. | Перник

“Работата е извършена в пълен обем съгласно договорката. Препоръчвам използване на подходяща техника и механизация с оглед подобряване на ефективността и качеството.”