Добре дошли на бизнес профила на ИЗОСТРОИСС6EOOD


услуги в сферата на строителството тенекеджийство и хидроизолацията.КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА - ПРОФЕСИОНАЛНО, БЪРЗО, ЛЕСНО И ИЗГОДНО кърти чисти извозва на всякакви строителни материали и различни видове отпадъци в Шумен. Трябват Ви професионално бързо изгодно извършени услуги свързани с къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци от стара или нова сграда, подготовка за частичен или основен ремонт вкъщи, на вилата, в административна или производствена баз. Работим бързо, качествено и на преференциални цени!

Хидроизолация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирма Изострои СС66 ЕООД е създадена през 2009 година,от екип с над 15 години опит в строителството. Участие в планиране подготовка и изпълнение на инфраструктурни и значими инвестиционни обекти. Доверете се на обучения и добре подготвен екип.

Специализация и квалификации


Хидроизолации ПВЦ мембрани ТРО мембрани Битумни подложки Извозване на строителни отпадъци ТОП Кърти, Чисти и Извозва услуги за Шумен Събаря сгради

Допълнително


Екипът ни Ви предоставя услугата „Събаряне на сгради, както и близки услуги, като събаряне на стени, събаряне на стари постройки и други къртачни услуги за Шумен. Ние работим професионално и на отлични цени. Разберете повече и се обадете!