6 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Борис Санчес преди 10 месеца за Лепене на плочки в баня и коридор | София

“Пешо работи изключително усърдно и дисциплинирано. Търпеше контрола, който му прилагах и си свърши работата в срок.”

Стефан Петков преди 38 месеца за Ремонт баня | София

“Точен и коректен майстор Петър. Работи бързо и ефективно по проект и намира оптимални решения при възникнали проблеми, за да удоволетвори нашите желания за идеалната баня. Работи чисто. Много съм доволен от изпълнението и бих го препоръчал на моите приятели и семейство.”

преди 53 месеца за Лепене на фаянс и гранитогрес.Баня-около20 кв.м.общо,коридори-12 кв.м.,16 бр.стълби. | София

“Много съм доволна от майстор Петър, работи бързо, чисто,качествено на нормални цени. При нужда от подобни услуги не бих разчитала на друг! Със сигурност го препоръчвам на познати и приятели.”

Виж снимки
преди 56 месеца за Полагане на плочки | София

“За кратко време майсторът успя да направи 2 балкона, 35 кв. м. коридори, вътрешни и външни стълби, кухненски ъгъл и една малка баня. Доволни сме от качеството на свършената работа и бихме го препоръчали на близки и приятели.”

преди 58 месеца за Тераса - поставяне на плочки на пода. | София

“Коректа работа , перфектно изпъление на проекта . Всичко изпълнено в срок без излишни усложнения.”

преди 52 месеца за Лепене на плочки | София

“При извършения първоначлен оглед г-н Младенов заяви за себе си, че е моного добър специалист. За помещение от 5 кв.м. отдели няколко часа в рамките на цялия мес.11.19г. и част от мес.12.19г. Изключително некачествена изработка. Похабен е поръчков гранитогрес за баня и тоалетна, лепила на значителна стойност. Резултатът- неравномерни фуги, разминаване на плочите в една равнина с повече от 2-3 мм, криви наклони. Нужен е напълно нов ремонт. Стойността на услугате беше предплатена по понегово желание и уверение. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТОЗИ МАЙСТОР!”

Петър Младенов отговори:

1)На сайта е видно че ме наемате средата на август а)24/08/19 след като съм наредил банята и хванат окачения таван вие заявявате че не разполагате със средства и преустановяваме докато не ми дадете аванс б)след три месеца към 20/11/19 ме викате да довършим пода от 5кв в)поради ангажименти се разбрахме 12/19 г)при завършване и проверка от вас искахте 2плочки да се преправят и беше направено и чак тогава дадохте малка сума пари другите заявихте че ги дължите и то все още.2)кой ще ви повярва че сте предплатили няма човек в страната който да е предплащал на майстор.3)2-3мм на дължина 4м.е нищожно да ви обясна че нов нивелир дава отклонение 0,01 на метър.мен ме интересува да се срещат фугите а те се.4)криви наклони оттича ли се водата ДА 5)фугите какво им е не се оплакахте когато се върнах да ви облека кухнята и вие казате че като я направя ще си платите банята заедно с кухнята и след като отказах вие написахте тези жлъчни слова.6)Блогодаря ви за урока и нека ви кажа че коментара ви е много неиздържан и елементарно написан не зная кой ще ви повярва.БЛАГОДАРЯ

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Преди няколко години Петър извърши ремонт на банята и подовете в нашият апартамент.
Всичко е професионално и качествено изпълнено и най-важното нищо не е мръднало вече доста време. Много сме доволни че, попаднахме на опитен и наистина добър майстор и със сигурност ще прпоръчаме Петър и на наши приятели.”

на 05 Apr 2017 от Богдан Алексиев