Добре дошли в бизнес страницата на Мавесто ООД

Стремежът на фирма Мавесто е да задоволи нуждите на своите клиенти, прилагайки модерни, качествени и финансово достъпни услуги в различни сфери на електроинженерството. Проектирането с нас става лесно, тъй като ние ясно разбираме нуждите на нашите клиенти и лесно можем да осигурим оптимални, гъвкави и мащабни резултати. Мавесто ООД се стреми към откритост.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Подмяна на кабели, Електроуслуги | София

“Много съм доволен от изпълнителите на фирма Mавесто. Хората си разбират от работата, работят качествено, бързо и ефективно, компетентни са към всеки един казус и предлагат съвети за по - доброто отстраняване на дадения проблем.
Пожелавам им само успехи и още повече клиенти.”
на 28 Feb 2019 от Райчо . Веселин Тодоров отговори:
Благодарим за положителната оценка!

Качена препоръка, Електроуслуги

“С настоящата референция, ние от Каримпекс - 1 ЕООД, ихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма Мавесто ООД.” на 11 Feb 2019 от Здравко Караиванов.

Качена препоръка, Електроуслуги

“В периода на съвместната ни дейност, екипът на фирма "Мавесто" демонстрира професионализъм и умения за работа със специфични изисквания, които имаме.” на 11 Feb 2019 от Юри Катанов.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Фирма Мавесто има множество изпълнени обекти - еднофамилни и двуфамилни къщи, жилищни блокове както и обекти обществено значение.

Специализация и квалификация:

Ние сме членове на Камарата на Строителите и като такива гарантираме винаги високо качество на изпълнените от нас строително-монтажни работи