Добре дошли на бизнес профила на Obshti_remonti


Предлагам Ви сериозно отношение към всеки обект !! Желая моите клиенти винаги да остават доволни и да изпълня идеите , които имат. След оглед на място мога да Ви дам конкретна цена , както и сключен договор за Ваша сигурност .

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 50 месеца за Шпакловка на стая | София

“Бързо свършена работа. Почти в рамките на договореното. Доста прилично извършен ремонт. За цената ми е трудно да коментирам, но за съотношение експедитивност-качество си струваше.”

преди 56 месеца за Шпакловане и мазилка | София

“Искам да благодаря на фирмата поела преоекта ми и по-специално на Боби за коректната и перфектно свършена работа. Получих много добри предложения как да се получат нещата още по-добре, което е много хубаво. Трябваше да се постави мрежа, шпакловка и драскана мазилка. Всичко беше свършено в уговорения срок и срещнах отзивчивост на всички мои желания нещата да бъдат перфектни. Радвам се, че се доверих на тях, защото са истински професионалисти. Не се колебайте да им се обадите, ще получите перфектно качество на ниски цени. Те обичат работата си и я вършат с голямо старание.”

преди 59 месеца за Външна топлоизолация на две стени | София

“Момчето дойде на безплатен оглед . Даде разумна оферта, която аз приех. Почнаха работа две момчета в уречения ден, като се съобразяваха с нашите изисквания . Мога да кажа, че работиха професионално и чисто. Силно препоръчвам изпълнителя.”

Виж всички мнения

Опит


Занимавам се с всякакъв вид ремонти от 8 години. Гарантирам за качествено изпълнение на поставените цели , както и конкурентни цени . Мога да предложа на клиентите пълно съдействие при ремонти на по- големи пространства , както и имам бригада .

Специализация и квалификации


-ламинат. - ремонт на баня. - електрически инсталации. - боя.