Добре дошли на бизнес профила на ELCOMMERCE


Проектиране и изграждане на цялостни слаботокови и силнотокови инсталации за жилищни сгради и такива с промишлено предназначение, както и сгради с обществен достъп като хотели, заведения и други; Проектиране, изработка и асемблиране на ел.табла; Монтаж на ключове, контакти, осветителни тела, бойлерни табла , апартаментни табла, полагане на проводници и други; Проектиране и изграждане на мълниезащитни и заземителни ел.инсталации;

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


ЕЛКОМЕРС ВЯРА” ЕООД е с над 23 годишен опит в сферата на търговията и услугите с електроинсталационни материали, кабели, електроапаратура, пневматика, мълниезащитни инсталации,осветителна техника и други. Фирмата е ориентирана, както към индустриални клиенти, строителни фирми, хотели, така и към частните потребители. За нашите клиенти и тяхното улеснение предлагаме цялостни решения за изграждане на електро и мълниезащитни инсталации – проектиране и инженеринг, изпълнение, лабораторни замервания и издаване на необходимите нормативни документи и сертификати за въвеждането на сградата и съоръженията в експлоатация. Наши партньори в изграждането на обекти са и фирми специализирани в областта на видеонаблюдението, контрол на достъпа, алармени и пожароизвестителни системи.

Специализация и квалификации


Нашата фирма е дългогодишен партньор и представител на: HAGER GROUP – Германия, SCHNEIDER ELECTRIC – Франция, SIEMENS – Германия, FAMATEL ROSI – Италия – лидери в производството на електроапаратура и електроинсталационни материали, доказали своите успехи, както на европейския, така и на световния пазар. Успешното ни партньорство, спомага за запазване на добрите ни позиции на пазара и завоюването на нови пазарни сегменти, увеличавайки нашата конкурентоспособност. „ЕЛКОМЕРС ВЯРА“ ЕООД е редовен член на Камарата на строителите в България. Фирмата е сертифицирана през 2005 година по международния стандарт ISO 9001:2001. При нас ще намерите както богата гама от електроматериали и услуги, така и внимание и специално отношение! “Ние разглеждаме резултатите на фирмата през призмата на удовлетвореността на нашите клиенти, а самите резултати са плод на компетентността, приспособимостта и силната мотивация на хората, които работят за „Елкомерс Вяра“.