Добре дошли на бизнес профила на Art JUVAROS


АРТ ЮВАРОС Е СИМВОЛ НА КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ! Нашите метални изделия дават ново измерение на думите "красота и изящество от метал". Ние работим изцяло и само по поръчка, съобразявайки се с Вашите желания и потребности.

Металообработване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата е основана през 1990 г. За своя почти 30-годишен опит сме се специализирала в дизайна, изработката и производството на разнообразни изделия от метал, ковано желязо, неръждаема стомана, мед, месинг, дърво и др. Можете да разчитате на 100% ръчна изработка и иновации в художествената обработка на металите. Ние Ви гарантираме коректно обслужване, издръжливи във времето продукти, и безкомпромисно спазване на срока и качеството на изработка.

Специализация и квалификации


Проектираме, изработваме и монтираме: -метални стълби в комбинация с екзотични дървесини -метални и дървени ръкохватки -метални вити и прави стълби -вити и прави стълби от ковано желязо -метлни и иноксови парапети -парапети от ковано желязо -метални огради -огради от ковано желязо -леки метални конструкции и козирки -интериорни мебели от метал, инокс и ковано желязо -видео-стени -всякакви видове метални врати и порти, за вашият екстериор и интериор -маси и пейки от ковано желязо -метални градински мебели и аксесоари -обзавеждане за магазини и заведения