6 оставени мнения от 7 извършени проекти
4.33 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Атанас Дойчинов преди 49 месеца за Ремонт на баня и тераса | София

“Ивайло се справи отлично! Свърши цялата работа (къртене, почистване и лепене на нов фаянс на 30 кв.м. за две седмици!) Отлично изпълнение!”

Виж снимки
преди 56 месеца за Направа на баня | София

“Изключително сме доволни от професионализма и качеството на работа на Ивайло. Момче пълно с идеи, приема предизвикателствата и ги върши до край. Професионален подход към всеки детайл. Благодарение на прецизната му работа и коректно отношение се сдобихме с прекрасна баня. Всеки детайл изпипан до съвършенство - това е Ивайло.”

преди 59 месеца за Ремонт баня | София

“Старателна и качествена работа. Ще го потърся за следващия ремонт.”

Виж снимки
преди 59 месеца за Смяна на плочките в банята | София

“Много сме доволни от Ивайло, работи много прецизно и чисто, изпълни всичко както се бяхме договорили, без забележки. Получихме пълен отчет на дейностите и материалите. Накрая се сдобихме с прекрасна баня! Определено бих го потърсила пак при нужда!”

преди 60 месеца за Лепене на плочки в коридор кухня и балкон | София

“Много съм доволен от работата на Ивайло Петров. Много е точен!”

преди 59 месеца за Смяна на тоалетна чиния и мивка | София

“Рядко некадърна работа Смени две батерии и двете течат едната я оправя пак тече ,счупи кранчето на водата за казанчето на тоалетната и сегастената е наводнена и плесеняса.Мивката е монтирана само със силикон без крепеж.Сега чакам да ми върне пари по негова преценка защото други ще оправят некадърната му работа”