Добре дошли на бизнес профила на City Engineering 1993


City Engineering е частна българска компания, обхващаща секторите на жилищното, търговското, промишленото строителство и поддръжката на строителната индустрия.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние сме клиентски ориентирана компания и се стремим да предлагаме най-доброто ниво на обслужване на всичките си клиенти. Компанията ни е гъвкава и можем да предложим различни пакети от услуги и дейности, които да задоволят желанията на клиентите ни дори в най-малките детайли.

Специализация и квалификации


Услугите, които предлагаме, отговарят на високите изисквания за надеждност, сигурност и безопасност. Следваме и друг основен принцип – крайният продукт на нашия труд да отговаря именно на Вашите очаквания и първоначални цели. Предоставяме оптималните за Вас решения, базирани на 25-годишен опит, съчетан с непрестанно развитие и усъвършенстване чрез разработка и внедряване на иновативни технологии. Извършваме както цялостни, така и частични ремонтни дейности. Освен нашия богат опит, ние се доверяваме и на професионализма на квалифицирани партньори, които ни помагат да реализираме всеки един започнат проект в срок, с най-високо качество и с гаранция за работата ни. ЦЕЛ НА КОМПАНИЯТА Ние сме клиентски ориентирана компания и се стремим да предлагаме най-доброто ниво на обслужване на всичките си клиенти. Компанията ни е гъвкава и можем да предложим различни пакети от услуги и дейности, които да задоволят желанията на клиентите ни дори в най-малките детайли.