5 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ангел Денев преди 42 месеца за Фина шпакловка | София

“Доволен съм от свършената работа (шпакловка и боядисване). Момчето се постара много и изпипа детайлите. Но това от което съм доволен най-много е възпитаното отношение и това, че си удържа на думата и приключи всичко в уговорения срок.”

Камелия преди 43 месеца за Демонтаж на санитария от баня | София

“Владимир беше изключително точен. Справи се бързо и ефективно с работата на много добра цена. Препоръчвам го!”

Невена Чеморитани преди 50 месеца за Демонтаж на шатра | София

“Много съм доволна, предложи най-приемливата цена, всичко извърши в срок, много приятна комуникация, препоръчвам Владимир на бъдещите клиенти!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря! Успехи на вашия колектив!

Stoyan Stoyan преди 50 месеца за Пробиване на дупка във външна стена 100-120 мм диаметър | София

“Владимир беше изключително коректен и точен! Предвиди и предупреди за възможни усложнения, обясни детайлно какво точно ще направи и след приключване изчисти всичко след себе си.
Благодаря!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря, за добре осигурените, условия, съдействие, достъп и възможност да изпълня задачата!

преди 51 месеца за Боядисване на 4 интериорни таблени врати | София

“Работата, за която го наех беше нова и непривична за него. За пръв път сваляше боя с пистолет за горещ въздух. Работи енергично, нямаше размотаване, спази уговорените цена (която беше много разумна) и срок. Склонен е обаче да работи дори прекалено бързо и да претупва детайлите. Не можех всеки ден да следя хода на работата и накрая забелязах доста несъвършенства в детайлите, които той предложи след като завърши следващия обект да дойде и да отстрани.”

Виж снимки