Добре дошли на бизнес профила на Владимир Николов


Основна сила и гордост - машинно безрелефно боядисване. Шпакловане. Обръщане на прозорци. Ремонти на напукани стени. Отстраняване на щети от мухъл, наводнения и пожари. Цялостно пребоядисване на входове, апартаменти, офиси, къщи, отвътре и отвън. Организира екипи за по-големи проекти. Допълнителни дейности: ВиК задачи - подмяна на мивки, чешми, кранове, бойлери, казанчета, тоалетни чинии, течащи тръби и подобни. Кърти, чисти, извозва услуга за малки до средни задачи. Поддръжка на дворове - косене, сечене, кастрене.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ангел Денев преди 42 месеца за Фина шпакловка | София

“Доволен съм от свършената работа (шпакловка и боядисване). Момчето се постара много и изпипа детайлите. Но това от което съм доволен най-много е възпитаното отношение и това, че си удържа на думата и приключи всичко в уговорения срок.”

Камелия преди 43 месеца за Демонтаж на санитария от баня | София

“Владимир беше изключително точен. Справи се бързо и ефективно с работата на много добра цена. Препоръчвам го!”

Невена Чеморитани преди 50 месеца за Демонтаж на шатра | София

“Много съм доволна, предложи най-приемливата цена, всичко извърши в срок, много приятна комуникация, препоръчвам Владимир на бъдещите клиенти!”

Владимир Николов отговори:

Благодаря! Успехи на вашия колектив!

Виж всички мнения

Опит


В строителната сфера за последните 15 години - първоначално като ученик и студент за летните месеци. Впоследствие - втора работа. В последните 2 години е основна дейност. Участие и организация в близо 100 бояджийски проекта от 2007 насам. 2007 - College Works Painting - San Francisco, USA 2008 - Съюз на професионалните бояджии - София, България

Специализация и квалификации


Умения за работа с разнообразни машини и ръчни инструменти: - водоструйки - машини за безвъздушно боядисване и нанасяне на шпакловка - електрически и ръчни шлайфмашини - умения за обработка на метални изделия - рязане, пробиване, монтаж на метални профили и конструкции. Подход, ориентиран към клиента и вникване в нуждите му. Поемане на ангажимент за последващ контакт и продължителна поддръжка на дадения обект - гаранционно и извъгаранционно.