Добре дошли на бизнес профила на MCC Ltd


„МАЙНИНГ КОНСТРУКШЪН КЪМПАНИ“ООД е фирма изпълняваща дейности в областта на строителството, по специално в инфраструктурното, хидротехническото строителство, както в сградостроенето и вътрешни ремонти.За целта дружеството е оборудвано с необходимата механизация.

Пътно строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Екипът от служители и работници е обучен, с дългогодишен опит и трудов стаж. Над 20 години опит и стаж в сферата на дейност.

Специализация и квалификации


Дружеството е оборудвано с необходимата механизация (изкопна, подемна транспортна техника),колесни и верижни багери, комбиниран багер TEREX, два броя фадроми, челен верижен товарач BENATI, автокран ШКОДА, товарен автомобил МЕРЦЕДЕС, транспортен и товарен бус ФОРД, както и строителен инвентар под формата на кофражи(инвентарен и тип ПЕРИ) за изпълнението на вертикални и хоризонтални елементи, а също така и оборудване за изпълнение на торкретни работи по мокър способ. Фирмата разполага и с технология за безвзривно разрушаване на скални масиви – КАРДОКС. Член е на Камарата на Строителите в България и подържа съответния персонал от ръководни и изпълнителски кадри. Успешно е построила няколко масивни сгради в гр.София, тунел под ж.п.линия в гр.София, обекти за подмяна на топлопроводи на ТОПЛОФИКАЦИЯ София - в ж.к.Дружба, ж.к.Младост, ж.к.Бъкстон, пречиствателна станция за скатни води на рудник АСАРЕЛ, подпорни стени и дренажни шахти в гр.Оряхово. Фирмата има успешно участие в изграждането на водните цикли на гр.Първомай и гр.Панагюрище, укрепване на скат за вход на наклонена галерия НАДЕЖДА в рудник Челопеч, деривация на ВЕЦ – Бояна, корекция на р.Нишава в гр.Годеч и др. С оглед повишаване на конкурентноспособността и диверсификацията на проектите, в които фирмата има възможност да участва, се направи инвестиция в закупуване на сонда за безизкопно полагане на тръбопроводи, производител WERМEER от САЩ, модел Навигатор 20 – 22. Машината е последно поколение.Прокарва сондажи до 300м.