Добре дошли на бизнес профила на Ремонти_Mirelium


Фирма Мирелиум имам дългогодишен стаж на българския пазар. Извършваме всякакви видове ремонтни дейности. Всичко свързано със строителството!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 63 месеца за Поставяне на лампи | София

“Пепоръчвам момчетата. Дойдоха и направиха всичко според предварителната уговорка. Качеството е добро, цените са приемливи като за София. При следващи проекти бих търсил отново тях.”

Виж снимки
преди 65 месеца за Основен ремонт на 3 тераси | София

“Трансформацията на 3те тераси приключи успешно. Сега си давам сметка, колко добре наистина мина всичко. От 1вата ми среща с Миро и Тошко (адаша ми) до последният момент, в който се разплатихме и издадохме обекта. 1во най-важното за мене да се почне веднага , се изпълни буквално и на сутринта след като се договорихме, нещата започнаха да се случват - къртенето и извозването на стр. отпадъци - останаха без прашинка и оплакване от съседите ми. Едната от терасите се изкърти заедно с замазката за да слезем под нивото на прага на дограмата. Професионална и адекватна кореспонденция през цялото време. Извънредните ситуации бяха обсъждани и нямаше никакви своеволия от тяхна страна. Получавах снимки от почти всяка стъпка и винаги знаех докъде са и какво следва. Материалите за ремонта бяха преценени много добре и нямаше неприятни изненади. Срещах само разбиране и получавах много точни съвети, които доведоха до желаният от мене резултат. Имаше и допълнителни задачи, които им възложих за разрушаване на 2 стени, които станаха също както и с терасите, бързо, сръчно и точно. Общата ми оценка е 6. Благодаря Ви и както сме се разбрали пак ще работим заедно и ще ви препоръчвам, защото каквото обещахте го изпълнихте. Терасите сега изглеждат страхотно и готови за партита :) В тяхно лице виждам не само мастери т.е. истински майстори , но също така и хора на които може да се разчита. От тука насетне, трябва ли ми майстор, знам на кого да звънна. Пожелавам им здраве и късмет. Мислех си че 500 символа няма да ми стигнат за оценката, но не съм споменал доста от хубавите неща в детайли, но наистина имах 3 други оферти и срещи с хора за този проект и за миг не съжалявам в избора си и затова го споделям и с Вас , както ми беше препоръчано и на мене - хубавите неща трябва да се споделят.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Дългогодишен опит в сферата на строителните ремонти.

Специализация и квалификации


Специализирани сме както във вътрешните ремонти, така и в външно строителство!