14 оставени мнения от 20 извършени проекти
4.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Катерина Николич преди 23 месеца за Шапка коминна | София

“Преди всичко искаме да благодарим на платформата че ни свърза със Майстор Гошко. Положителни оценки който четох ме за него не са напразни. Реакцията беше много бърза. Свърза се с нас по телефона, учтив и възпитан, направихме огледа, и решихме как да постъпим. Гошко взе проблема ни присърце. Винаги се явяваше навреме, държеше на думата си и свърши работата си в срок. Какво да кажа, пет звезди са малко. Гошко и екипът му работят по западните стандарти. Пожелаваме на него и неговите работници много проекти, много работа и много здраве. Когато запалим камината си тази зима, ще вдигнем наздравица и ще се помолим за тези хора, които улесниха живота ни. Винаги да сте така!С честност и ентусиазъм!”

Виж снимки
Пламен Василев преди 24 месеца за Изграждане на барбекю | Радомир

“Бързо и добре свършена работа.”

Ана Масленкова преди 26 месеца за Малък ремонт на покрив | Пловдив

“Много съм доволна от услугите. Бих се възползвала отново в бъдеще.”

Васил Маринов преди 27 месеца за Изграждане на навес с покрив и основа | Елин Пелин

“Изключително доволни сме от изпълнението на проекта от Жоро и неговата бригада. Работата беше свършена супер бързо, качествено и с внимание към детайла. Навеса, който ни направиха отговаря напълно на това, което искахме. Със сигурност ще ги търсим и за други проекти, препоръчваме ги!”

Виж снимки
Боряна Първанова преди 31 месеца за Полагане на хидроизолация върху гараж и монтаж на улуци. | София

“Свърши работата в срок и според уговорките. За момента няма течове.”

Виж снимки
Анастасия преди 31 месеца за Ремонт на вътрешен улук | София

“В рамките на деня, в който заявих какво искам да се ремонтира, вече бях получила телефонно обаждане и час по-късно майсторът беше на място. Само за минути идентифицира проблема и преправи откачения улук, за който преди това ми беше казано, че трябва да се отваря покрива.
Справи се бързо, ефективно, спести ми ненужни разправии и излишни разходи. Проблемът ми се реши само час и половина по-късно от първоначалния ни контакт.”

Георги Трайков отговори:

Радвам се, че успях да помогна! Благодаря за доверието!

Стефка Йошкова преди 38 месеца за Ремонт на покрив или изграждане на нов | Перник

“Изключително много съм доволна от работата и професионализма на Георги!Препоръчвам го за бъдещи възложители,коректен,точен и предсрочно издаден обект без забележки. И най важното;познава парите☆☆☆☆☆Изцяло направен нов покрив и нов тавански градове.”

Бисер преди 45 месеца за Изграждане на нов покрив с гредоред | София

“Екипа си разбира от работата и работи бързо- важно ако правите покрив!Моят проект-разрушаване на стар дървен керемиден покрив и гредоред и нов дървен с метални керемиди на 2 етажа 100м2. 4 човека се справиха добре,но без надзор щяха да пробият някоя плоча-къщата ми е здрава но за стара постройка ги следете изкъсо.Новата дървена конструкция и монтажи, се изпълниха много добре и в срок!Работят с всякакъв материал добре но 'добрия' завършен вид струват екстра ако не сте ги уговорили предварително:)”

преди 67 месеца за Ремонт на покрив на къща | Кюстендил

“Работата беше извършена предсрочно, само за 2 дни, при предвидени 7 дни по договор, за което, разбира се, допринесе и хубавото време.
Добра организация и комуникация.

В офертата не беше ясно казано, че керемидите се заплащат отделно, това ми стана известно след завършване на обекта. Беше упомената само цена за брой в текста на офертата, без количесво, т.е. офертата се разбираше с включени всички материали.
Препоръка - ясно упоменаване кои материали се заплащат отделно.

След извършен оглед на място, представена и подписана финална оферта и подписан договор, фирмата имаше претенции за по-голяма реална квадратура, и то едва след завършване на обекта. Това е недопустимо.”

преди 53 месеца за Хидроизолация на тераса | София

“Изчаках да дойде дъждовното време, за да дам оценка за изпълнението. И имаше защо. Терасата ми сега е по-зле отколкото беше преди ремонта - вътре в апартамента тече вода. При дъжд водата директно се излива в хола ми през стената. НЕ бих препоръчала.
Обещаваха всичко, уж ми дадоха гаранция, бързаха да изработят преди срока, като фугираха в 23 часа вечерта. На следващия ден видяхме на светло, че голяма част от фугите изобщо липсват. В продължение на 2 седмици не успяха да намерят време да дойдат да си довършат работата. За да си приберат контейнера за отпадъци звъняхме поне 3-4 пъти. Останахме с изключително горчиви впечатления”

Качена препоръка, Покривни услуги

“Сертификат Брамак - за изпълнение на покривна система”

на 28 May 2014 от Брамак