Добре дошли на бизнес профила на Гошко Покриви


Здравейте, ние сме екип от професионалисти с дълъг опит в сферата на строителството! Предлагаме ви всякакъв вид ремонт, гарантираме за качеството, и за разумните цени! Работим с договор и даваме гаранция! Ако не сте много на ясно за нещо свързано с ремонта, позвънете на посочения телефон! Ще се консултирате с нас, и ще вземете най-правилното решение! Очакваме вашето обаждане.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Катерина Николич преди 23 месеца за Шапка коминна | София

“Преди всичко искаме да благодарим на платформата че ни свърза със Майстор Гошко. Положителни оценки който четох ме за него не са напразни. Реакцията беше много бърза. Свърза се с нас по телефона, учтив и възпитан, направихме огледа, и решихме как да постъпим. Гошко взе проблема ни присърце. Винаги се явяваше навреме, държеше на думата си и свърши работата си в срок. Какво да кажа, пет звезди са малко. Гошко и екипът му работят по западните стандарти. Пожелаваме на него и неговите работници много проекти, много работа и много здраве. Когато запалим камината си тази зима, ще вдигнем наздравица и ще се помолим за тези хора, които улесниха живота ни. Винаги да сте така!С честност и ентусиазъм!”

Виж снимки
Пламен Василев преди 24 месеца за Изграждане на барбекю | Радомир

“Бързо и добре свършена работа.”

Ана Масленкова преди 26 месеца за Малък ремонт на покрив | Пловдив

“Много съм доволна от услугите. Бих се възползвала отново в бъдеще.”

Виж всички мнения

Опит


ЗА КАКВО МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ? - Имате въпроси свързани с покривите и покривните ремонти; - Желаете консултация относно проблем с Вашия покрив; - Искате да уточним дата и час за оглед; - Искате да изготвим специализирана ценова оферта за ремонт на Вашия покрив; - Вече сте се убедили в качеството на нашата работа и искате да сключим договор.

Специализация и квалификации


Здравейте, управител съм на фирма, която има професионални работници с дълъг опит в бранша на строителството. Фирмата е лицензирана и е регистрирана в камара на строителите има и 3те иса. Работя БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ, за да сте сигурни в това, което плащате. Работя също така и с ДОГОВОР И ГАРАНЦИЯ. ИЗВЪРШВАМЕ РЕМОНТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ДО 2 ЧАСА! Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, експресно отстраняване на течове, битумни керемиди, хидро/топло изолация, изграждане на нов покрив, направа на навес, капандури, барбекюта, беседки и др. Смяна на улуци с безшевни(тип американски) ПВЦ с прахово боядисване/ обикновенни подцинковани улуци. НИСКИ ЦЕНИ! Георги Трайков