Добре дошли на бизнес страницата на Ivan


Предлагам следните услуги: Шпакловка, боя, декоративни мазилки, обръщане на врати и прозорци, гипсокартон и т.н. Изключително държа на детайлите, прецизен оглед, спазване на качество, съобразяване с клиента, лични и практични съвети, почистване след приключване на ремонта и лично предаване на обекта.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Мирослав преди 2 месеца за Шпкаловане с мрежа | София

“Чудесно свършена работа. Приятна и лесна комуникация, както и точни срокове. Бих се възползвал от услугите на Иван отново.”

Бисера Иванова преди 9 месеца за Боядисване латекс 1 цвят | София

“Иван Митрев се отнася отговорно към поетата поръчка. Комуникацията с него е лека, безпроблемна и успешна. Съобразява се с изискванията на клиента. Работи качествено, на поносими цени. Изпипва всеки детайл от работата си - опаковане на прозорци и мебели; заличаване на неравности по стените; равномерно боядисване. Препоръчвам Иван Митрев като отличен специалист в областта на бояджийските услуги. И му благодаря!”

Емил Жеков преди 9 месеца за Боядисване на хол | София

“Перфектно изпълнена работа, без забележки. Доволен съм от работата на Иван и бих го потърсил отново.”

Виж всички мнения

Опит


От 2010 до момента се занимавам с довършителни ремонтни дейности на апартаменти, офиси и магазини. Предоставяне на касови бележки след закупуване на материал. Работя с продукти, които ми дават възможност да гарантирам качество.

Специализация и квалификации


Завършен курс за "Приложение и монтаж на основните системи за сухо строителство на КНАУФ".