Добре дошли на бизнес страницата на Ivan


Предлагам следните услуги: Шпакловка, боя, декоративни мазилки, обръщане на врати и прозорци, гипсокартон и т.н. Изключително държа на детайлите, прецизен оглед, спазване на качество, съобразяване с клиента, лични и практични съвети, почистване след приключване на ремонта и лично предаване на обекта.

Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Христо Генев преди 6 месеца за Довършителни работи по апартамент | София

“Перфектна работа на Майстора. Изпипа всичко, все едно го прави за себе си :), качествено и в срок. Със сигурност бих го наел отново.”

Иван Павлов преди 7 месеца за Боядисване | София

“Свърши си работата коректно и точно.”

Константин преди 16 месеца за Шпакловане и боядисване след смяна на дограма | София

“Иван е страхотен майстор. Добър специалист, който върши качествена работа, в сроковете които първоначално дава. Но също така добър и разбран човек и не на последно място, цените му са повече от разумни. Със сигурност ще ползваме услугите му и в бъдеще!”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


От 2010 до момента се занимавам с довършителни ремонтни дейности на апартаменти, офиси и магазини. Предоставяне на касови бележки след закупуване на материал. Работя с продукти, които ми дават възможност да гарантирам качество.

Специализация и квалификация


Завършен курс за "Приложение и монтаж на основните системи за сухо строителство на КНАУФ".