4 оставени мнения от 10 извършени проекти
4.75 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Здравка Димитрова преди 3 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“Благодарна съм на екипа на Хекатон Хоумс, че поеха довършителни дейности след основен ремонт на апартамент. Откликнаха на молбата ми за съдействие бързо, с перфектно професионално и лично отношение. Договорените дейности бяха извършени в срок и дребни несъответствия - коригирани. Препоръчвам искрено услугите им. Много над нивото на пазара са като организация по изготвяне на оферта и на извършване на договорените дейности.”

Елена Савова преди 10 месеца за Цялостен ремонт на 98 кв. м тухлен апартамент | София

“Изключитлно добро представяне и като отношение към работата, и като идейни предложения и комуникация. Реализацията на целия проект е без забележки.
Препоръчвам Хекатен Хоумс на всеки клиент, който има нужда от комплексна услуга и няма време да упражнява микромениджмънт. Това са съвестни хора, които си разбират от работата.”

преди 58 месеца за довършителни дейности по къща на груб строеж | Сливница

“Много съм доволна от изпълнената работа. Препоръчвам!”

Виж снимки
преди 67 месеца за Ремонт/пристрояване на къща | София

“Чудесна комплексна услуга.
Ремонта изискваше различни специалисти: ВиК, Ел., Фаянс, гипс картон, бояджии, зидари и т.н. Включително и багер. Наемането на Хекатон ООД спести много време по намирането на качествени изпълнители и синхронизирането им. Техническият ръководител на обекта, с експертното си мнение, помогна много с намирането на решения за редица трудни проблеми.
Даже и да не знаете какво точно искате от Хекатон ООД ще ви помогнат да решите.
Изпълнението е на високо ниво.”

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Настоящата референция се издава на Хекатон ЕООД, гр. Поморие, в уверение на това, че фирмата е извършила строително-монтажни работи на фирмата, а именно:
Жилищна сграда в гр. Созопол.
Обект Пристройка на съществуваща седеметажна нежилищна сграда.
Изпълнението на поръчките беше на високо ниво.”

на 01 Jun 2018 от Христо Славов

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Качеството на извършените строително-монтажни работи са на ниво и са изпълнени в съответствие с най-високите стандарти на пазара. Хекатон ЕООД изпълни задълженията си в срок и по изискване на инвеститора.”

на 01 May 2018 от Атанас Панов