Добре дошли в бизнес страницата на Електро, ВиК, други

Имам дългогодишна практика по отстраняване на извънгаранционни проблеми на битова техника, ВиК и строителни ремонти. По образование съм строителен инженер. В зависимост от обема на работата работя самостоятелно или заедно с БРИГАДА специализирана в цялостен ремонт на бани, настилки, вътрешни ремонти и ВиК.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Подмяна на електрическо табло на апартамент и ремонт на неработещо осветление на шкаф в баня, Електроуслуги | София

“Професионално и точно изпълнение, напълно отговоря на изискванията на клиента, общува се с лекота. Препоръчвам.” на 22 Jun 2018 от Чакалска .

Възстановяване на табло с 4 бр. звънци на стълбищна площадка, Електроуслуги | София

“Доволен съм от работата на Николай по таблото със звънци. Възстановено е в перфектен вид. Първоначалния оглед стана още в деня, в който се свързах. Проблема беше отстранен на следващия работен ден. Оставам с отлични впечатления от майстора.” на 04 Jun 2018 от Ивайло Бялков.

Ремонт на вградена фурна, Ремонт на техника | София

“Доволна съм от изпълнителя. Дойде веднага, взе счупената част и я поправи. Свършихме работа бързо!” на 18 May 2018 от Марта Мутафова.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се със диагностика и отстраняване на разнообразни проблеми свързани с битова електротехника и ВиК. Добре познавам съвременните технологии и се стремя към минимален разход на части и материали. В строителния бизнес съм работил съм като технически ръководител, имам значителен опит и като непосредствен изпълнител.

Специализация и квалификация:

Електро, битова техника, ВиК, газови уреди (предстоящо сертифициране).