Добре дошли на бизнес профила на Илиян-Строй


Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на строителството в продължение на дълги години. Гарантирано качество на 100%

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Покривни услуги

“Здравейте,
Бригадата приключи премахването на стария и изграждане на новия ни покрив съгласно направените предварителни договорки. Избрахме Илиян Строй на фона на 10-тина други фирми. Горещо ги препоръчвам за коректната, бърза и прецизна работа. Сърдечни благодарности на целия екип!”

на 27 Mar 2023 от Валентина Георгиева
Виж всички мнения

Опит


В екипа ни работят висококвалифицирани строителни служители, което е гаранция за качеството на предлаганите от нас услуги.

Специализация и квалификации


✅Ремонт на покриви със стари и нови керемиди. ✅Изграждане на нови покриви. ✅Пренареждане на керемиди ✅Изграждане на дървени и метални навеси, веранди,беседки,барбекюта. ✅Ремонт на покрив с хидроизолация(усилен воалит). ✅Ремонт на покрив с битумни керемиди(борделин). ✅Ремонт на покрив с ламарина и метални керемиди. ✅Направа на всякакви нови скатни покриви(дървена конструкция,метална конструкция др.) ✅Тенекеджийски услуги - Безшевни улуци тип американски, хоризонтални и вертикални улуци,надулучни поли,обшиване на комини,калканна обшивка и др.