13 оставени мнения от 20 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Зорница преди 46 месеца за Отпушване на мивка в баня | София

“Извърши си добре работата - доволна съм.”

преди 52 месеца за Ремонт на осветление с лунички в гипсокартон | София

“Изключителен професионалист и капацитет. Работата се оказа далеч по-заплетена от очакваното, но беше извършена бързо и качествено, въпреки трудностите, с минимални щети, детайлно изпипана. Дадени бяха и ценни съвети за безпроблемна експлоатация в дългосрочен план на съпътстващи компоненти, нямащи отношение към заявеният ремонт. Препоръчвам.”

преди 52 месеца за Ремонт на бойлер | София

“Мирослав дойде експресно, направи бързо и качествено необходимата диогностика и без излишни действия отреагира на необходимия ремонт на бойлера с качествени италиански части. Мога да споделя, че благдарение на опитам и висококачествената му работа се установи, че е необходима и подмяна на допълнителна защи, която при предходен ремонт не е била коректно вързана, което е било предпоставка за евентуален пожар. Сърдечни благодарности за бързата и качествена работа. Определено препоръчвам услугите на Мирослав, предвид и че въпреки всичко описано по-горе, цената която заплатих за необходимия ремонт считам за разумна. Смятам, че трудно може да се намери подобен майстор, който да работи качествено и в същото време на разумна цена. Много благодааря и на екипа на MaistorPlus за съдействието.
Поздрави.”

преди 53 месеца за Отстраняване на течове от радиатори | София

“Много коректен и точен човек. Извърши ремонтите бързо, ползва качествени материали и почисти, със сигурност бихме работили отново с него.”

преди 54 месеца за Монтаж на радиатори | София

“Перфектно изпълнение на възложената задача, Дойде, направи оглед, посочи какво е необходимо и след това го извърши. Работи само с качествени материали и части - като не прави компромис с изпълнението. Ако искате работата да бъде свършена бързо и качествено това е Вашия човек.”

преди 54 месеца за Подмяна на кабел | София

“Мирослав установи, че причината за миризмата не е проблем в кабелите, а влага поради теч от колектор. Отстрани я експресно с високосачествени материали. Даде предложения и за отстраняване на други съществуващи проблеми по отоплителната система и монтажа на абсорбатора. Бих го наемала и в бъдеще.”

преди 55 месеца за Профилактика на пералня | София

“Техникът дойде навреме и свърши работата старателно, използвайки качествени части. Почисти под пералнята и след себе си, изнесе всички боклуци. Извън работата, за която дойде, даде и доста полезни съвети и препоръки за най-различни неща из дома. Личи си, че се отнася с внимание към детайла и качеството на работата си. Благодаря!”

преди 56 месеца за Оправяне на течащи тръби в тоалетна | София

“Работата беше свършена бързи и вече няма теч.”