Добре дошли на бизнес профила на Грийн Арт ЕООД


Грийн Арт е специализирана фирма за озеленяване с професионалисти във всички аспекти на озеленяването. Може да разчитате на нас от дизайн и проектиране на зелените пространства, до изграждане и поддръжка. Занимаваме се и с изграждане на поливни системи, градинско осветление и водни ефекти и изкуствени водопади.

Озеленяване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Грийн Арт България е млада, но доста динамично развиваща се фирма. Техниците, които работят за нас са били част от най-големите обекти за озеленяване в страната, с опит в изграждането на наистина предизвикателни обекти в озеленяването - покривни градини, молове, бизнес сгради, рекултивация на свлачищни и замърсени зони и много други частни обекти. В сферата на поддръжката - частни, постоянни клиенти, които се възползват от абонаментните ни услуги В сферата на ландшафтното проектиране - множество проекти, сред които частни къщи, производствени бази, зелени вертикални стени и др. В сферата на изграждането на зелени площи - разнообразни проекти, от частни къщи, през водни ефекти, поливни ситеми и инасталация на градинско осветление.

Специализация и квалификации


Фирмата разполага с проектант - ландшафтен архитект с Пълна Проектантска Правоспособност. Двама техници с многогодишен опит. Специалист изграждане на поливни ситеми и ел. инсталации.