Добре дошли на бизнес профила на БУЛМАКС 2012 ЕООД


Фирмата е специализирана в изпълнение на цялостни довършителни ремонти, включващи Ел. и ВиК инсталации, направа на настилки и облицовки, сухо строителство, шпакловки боядисване и декорации. Имаме и магазин (шоурум) за бои и декоративни мазилки. Разполагаме с високо квалифицирани кадри за изпълнение на вашите обекти. Можем да ви предложим и услугите на интериорни дизайнери и проектанти.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Настоящата референция се издава на Булмакс 2012 ЕООД, гр. София, в уверение на това, че фирмата изпълнява договорните си отношения за изпълнение на довършителни работи в сграда находяща се на: гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Люботрън 1
Фирмата изпълнява задълженията си коректно и професионално като спазва всички нормативни изисквания, както и изискванията на възложителя.”

на 01 Jan 2013 от Евгени Андреев
Виж всички мнения

Опит


Фирмата е създадена септември 2012г. От тогава до сега имаме над 100 завършени обекта и толкова доволни клиента.

Специализация и квалификации


Във нашата фирма работят двама дипломирани строителни инженери - Строителство на сгради и съоръжения; Електро инженер - Автоматика и автоматизация; Техник - ВиК; Технически ръководител; Служител "Контрол по качеството"; Отговорник " Безопасност и хигиена на труда" и и строителни работници с различна квалификация и специалност.