10 оставени мнения от 16 извършени проекти
4.60 от 5

Силвия Митрушева преди 9 месеца за Цялостен ремонт на баня | Пловдив

“Много съм доволна от изпълнител Красимир Карагюлев. Свърши много добра работа въпреки малкото забавяне.”

Иван Банчев преди 9 месеца за Лепене на плочки, слагане на моноблок и мивка в тоалетна | Пловдив

“Бързо, точно и коректно свършена работа!”

Maрия Баева преди 9 месеца за Окачени тавани | Пловдив

“Хубаво, бързо и добре свършена работа!”

Пламен преди 9 месеца за Усвояване на тераса,основен ремонт на баня,ел.услуги,шпакловка | Пловдив

“Силно препоръчвам фирмата Нов дом 82,качествено,адекватно и абсолютно професионално изпълнение на проекта.Благодарности на Красимир за отличното отношение и професионализъм”

Ивайло Даскалов преди 11 месеца за Ремонт баня | Асеновград

“Изключително коректни, заданието се изпълни в срок и според поставените от мен изисквания.Горещо препоръчвам на всеки, който си търси сериозна фирма за свой проект и иска да си спести излишни главоболия.”

Красимир Карагюлев отговори:

Ивайло ние от Нов Дом оценяваме и ви благодарим за вашето мнение. Благодаря ви, че ни се доверихте. И с удоволствие бихме работили пак с вас ако ви се наложи.

Нина преди 12 месеца за Ремонт на кухня | Пловдив

“Момчетата от фирма Нов Дом бяха страхотни. Работа беше свършена бързо и качествено, даже неочаквано за мен в срокове въпреки празниците. След тях винаги беше чисто, даже бабите от блока се изненадаха кви били тия майстори дето си чистели. Кухнята стана приказка. По-добре от очакването. Много ми помагаха със съвети за избора на материали. Огромно Благодаря на Краси и целия му екип от професионалисти.”

Владимир Иванов преди 14 месеца за Саниране на стара къща - село Марково | Пловдив

“Изключително много съм доволен от качествената работа на екипа на Нов Дом. Нямам никакви забележки по работата им! Също така благодаря и на сайта MaistorPlus, че дава тази възможност на клиента да си избере изпълнител . Препоръчвам на Всеки да работи с Нов Дом!”

Стефка Василева преди 14 месеца за Подмяна на ел контакти | Пловдив

“Доволна съм от работата на майстора. Монтажните дейности бяха извършени бързо и качествено.”

elli dimitrova преди 15 месеца за Основен ремонт на стара баня в Пловдив | Пловдив

“ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИЦИ!
Уважаеми ползватели на този сайт,
В разказа по-долу можете да припознаете сценарий за филм от рода на филма „Топло”.
Страданието, което ни причини лицето Красимир Карагюлев,фирма „Експериа груп”, така наречената бригада „Нов дом”, наета чрез сайта, надявам се с моя помощ, няма да причинява на други хора.
Ден преди първия-сваляне на звезди, всички СМР ще бъдат направени, ВиК, Ел инсталация, Плочки, Монтаж на уреди, даже хидроизолация бонус за има -няма 10 дена и за 2000 лева. Забележете-уговорката е за 2000 лева цялостно , всичко в банята. Като труда за СМР за всичко по сега действащите цени на фирмите не струва повече от 1500 лева, но той като обясни, че всичко ще е негова грижа , аз бях съгласна да дам повече пари и да не се занимавам. Мислех, че разбира от строителство, но се оказа, че разбира от начини да лъже и изнудва хората.Ден първи 24.01.2019 год.-синът ми подписва договор, първа изненада, вместо 600 лева капаро, капарото вече е 770 лева, втора изненада-вместо за 10 дена вече е за един месец. Ден втори- в жилището ми поредния майстор,който води с обяснението, че ВиК ще ми струва 800 лева, забележете извън договора, при условие, че точките са 8 , максимална цена за точка е 30 лева и то само в квалифицираните фирми. Вие направете сметка колко струва. Ден трети от пристигането, след уговорката че е пиян и не може да дойде на обекта. В ден четвърти казва -от мен да мине, аз ще го направя ВиК за 300 лева.Пристига на следващия ден в 11 часа. В папка 1 е сгрешената ВиК инсталация. В папка 2 е поправената В и К инсталация. Похабени материали за 150 лева. Ден десети от пристигането. В папка 3 е недовършената канализация, започната след посещение на апартамента от мен и съпругът ми на ден десети. В това време се водят 80 годишни старци,които ще ми слагат електрическа инсталация- една крушка, ключ към крушката и контакт за 150 лева, забележете, също извън договора. Папка 4 е некадърната мазилка по стените и липсата на фиксиране на водопровода, направена за 4 дена с работно време от 11 часа сутринта до 14 часа след обяд и всеки ден се слагаше по 1 профил по ъглите, без нивелация от различни майстори-всяка стена се работеше от различен човек. Тази мазилка не е качествена, няма нито един нивелиран ъгъл, неравна е и върху нея няма как да се сложат фаянсовите плочки, водопроводните тръби не са фиксирани и при всяко пускане на водата вибрациите ще съсипят плочките поставени над тях. Съсипани материали за 180 лева.
Апропо! за обекта съм изготвила проект, който е изпратен на лицето Красимир Карагюлев на 23.01.2019 год.и в нито един момент не е изменян ,променян, добавян или каквото и да е. Той знаеше какво ще прави, просто трябваше да следва проекта. Но този човек не може да чете проекти. Този човек е технически неграмотен.
Към настоящия момент трябва да се свали всичко и всичко да се започне от начало, нито е по проект, нито е изпълнено качествено. Всичко, направено в банята е отбиване на номера за присвояване на пари. В същото време синът ми живее там и е без санитарен възел от 24.01.2019 год. На 13.02.2019 година вече стана ясно/видно и от снимките/, че този човек не е в състояние и няма никакво намерение да изпълни качествено и навреме банята ми и реших да прекратим взаимоотношения. Вчера синът ми отиде в офиса му с предложение да възстанови 270 лева- остатък от капаро от 770 лева, тъй като, макар и некачествени водопровода и свалянето на старите плочки според първоначалните договорки струват 500 лева, но въпросния човек изважда нова хонорар-сметка, където водопровода струва вече 450 лева, мазилка от 12 квадрата струва 120 лева и сваляне на плочки струват 200 лева, общо 770 лева.
Вчера поисках от него да върне 270 лева, но той се държа нагло и арогантно и буквално каза "ТЦ". Не се смейте, така каза "ТЦ". Трябва да Ви кажа ,че никак не е смешно.
Още снощи в сайта е написал куп клевети и лъжи срещу клиента си ,който чинно му е платил и е очаквал да се свърши определена работа. Лъжите, които е написал, за "честност" и "коректност", за фирмена чест и други глупости са защитна реакция-крадеца вика дъжте крадеца, преди още аз да съм публикувала мнение и могат лесно да бъдат опровергани. Погледнете какво е направил за 19 дена и си направете изводите. А за публикуваните клевети във вашия сайт ще бъде осъден!
Същата жалба ще подам във всички институции, включително и в прокуратурата срещу този човек. Не защото искам да се възстановят 770 лева и материали за 300 лева, а нервите и ядовете, които ни причини за 19 дена на мен и семейството ми са съсипващи и други хора не би трябвало да пострадат като мен. Обезателно ще подам насрещен иск, освен тези 1070 лева, да бъдат оценени и моралните вреди, които е нанесъл на мен и моето семейство. Ще разглася случая и във всички медии, за да може хората да се пазят.
Крайно време е всички, които се занимават със строителство да бъдат регламентирани по определен начин. Хора с престъпно мислене и престъпни намерения, чули че предприемачите в строителството могат да забогатеят, технически неграмотни и морално пропаднали да получат своето и да са там, където им е мястото.
Поздрав!
P.S.Впрочем, жената, която е поставила отзив във Вашия сайт е неговата съпруга и/или секретарка. Работи в офиса на ул."Младост".Вчера на сина ми беше казала "Чи кат разбирати толкоз, оти сте дошли да ви праим банята":))))) Жалко, че не мога да кача снимки, всички да видят що е то баня след 19 дни.”

Красимир Карагюлев отговори:

Здравейте уважаеми клиенти и колеги, който ползват платформата на Майстор +. Няма да падаме на нивото на архитект в името на Ели Димитрова, който клевети и си позволява да лъже през сайта. В отговор нагоре описаното мога да кажа какво е свършено в баня от 30м2. 1.Събаряне на стари плочки. 2.Извозване на всички боклуци. 3.Изграждане на ВИК с смяна на щранг и водомер. 4.Подготовка за изправяне на стените (тук договора го прекратяват) понеже трябва да е право от първото нанасяне на материал само, че така не става обработва се още един или два пъти за да се изправят стените. До тук фирмата е с 500лв. Понеже останалата част от аванс е върнат,сами преценете дали сме коректни или не и колко струва горе описаното. Предложихме на клиента Гипсокартон за изправяне на стени така е описано в обявата която е пусната от Ели Димитрова. Категоричен отказ понеже ще се стени банята, това май е лъжа в самата обява. План имаха 5 бр. Постоянно нещо се променя. Решиха да сменят щранг на топлофикация, но тук е забавата ни понеже не може да се работи докато не се смени този щранг. И ние да затворим тръбите с куфар. И да се и мажат самите стени за да се скрият тръбите. Постоянно се казва на майсторите как да работят. Клиента винаги има право дори и когато лъже. Наемат фирмата в последният ден когато прекратяват договора за да оставят съответната оценка и да си надробят лъжите. Тук е момента администраторите на Майстор + да преценят така ли трябва да се прави, за да се оронва престижа на фирма, нашите бани са перфектни когато са приключени а не по време на работа.Благодаря на Ели Димитрова и синът и за звездичката можеше и без нея.