2 оставени мнения от 6 извършени проекти
4.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 56 месеца за Комплексен ремонт на 4-стаен апартамент | София

“Захари е работяга! Работи заедно със своите работници. Освен, че е специалист по отопление и ВиК имаше знанията и за почти всичко свързано с ремонта на апартамента, който извърши при мен - къртене на стени и дограма за усвояване на две тераси, поставяне на изолация и ПВЦ дограма със завършване, замаски, боядисване на стени и врати, лепене на тапети, пълен ремонт на баня и тоалетна - до абсолютно завършен вид със санитария, поставяне на первази. Дава добри идеи за нещата. Спази срока от 3 месеца за цялостния ремонт, въпреки, че имаше още 1-2 обекта. Качеството на ремонта беше между добро и много добро. Единствената препоръка е - да следи и контролира по-добре работниците си, защото понякога не изпълняват точно нарежданията му.”

преди 68 месеца за МАЙСТОР ЗА ЛОКАЛНО ПАРНО | София

“"Захари Щърков изпълни всички възложени от мен задачи, качествено и профеаионално. Когато се свързах с него, той направи оглед и изготви подробна оферта. По време на изпълнението, беше предвидил всичко, технологията и последователността на работите бяха изцяло съобразени. Много добър специалист, препоръчвам го без забележки, бих го потърсил отново. "”