Мнения за Evrolind 5.00 от 5

Христо преди 1 месец за Довършителни работи баня и мазе в село Владо Тричков | София

“Много съм доволен от Любослав Данчев. Работата беше свършена предсрочно и с перфектно качество! Изказвам големите си благодарности на господин Данчев. Силно го препоръчвам на всекиго!”

Деси преди 9 месеца за Монтаж на плочки баня тоалетна ,теракот на подове | София

“Това са най добрите майстори, които намерих от "Майстор плюс".Препоръчвам ги не с 5 а с 10 точки.Любослав и Иван са двама професионалисти, които аз горещо препоръчвам на всеки. Те промениха мнението ми за "български майстор".Невероятна професионална работа ,чисто работещи,коректни до всеки малък детайл.
Ремонтът включваше - изравнителна мазилка стени баня,тоалетна,подова само разливна замазка кухня и коридори, шпакловка боя стени,лепене на фаянс и теракот кухня,тоалетна и коридори.Започнаха го в понеделник и в четвъртък беше готово.Европейски стандарт на работа.Изключително съм доволна от бързата,коректна,качествена и професионална работа на Любослав и Иван.”

Серьожа преди 9 месеца за Лепене на плочки в баня и коридор | София

“Работата по лепене на плочки в банята и коридора бе извършена много бързо и коректно. Момчетата се съобразиха изцяло с прищявките на съседите относно вдигане на шум. Доволен съм от чистотата, вниманието към детайла и цената.”

Димитър преди 13 месеца за Изграждане на нова баня | Банкя

“Банята е изпълнена перфектно, като в допълнение възложих и правене на плочки на тераса. Отговорно изпълнен проект, без закъснения. Работи по 3D проект на баня с не малка сложност, като спазва всеки детайл. Банята е изпълнена от-до всички процедури от голи стени.”