6 оставени мнения за извършени проекти
5.00 от 5

Лъчезар Тодоров преди 1 месец за Цялостен ремонт на баня :) | София

“Доволен съм от свършената работа ! Любо е много точен и независимо от сложностите си прави нещата добре! Съотношението цена - качество е супер ! Определено ще ги препоръчам и ще се възползвам за останалата част от апартамента !”

Николай преди 5 месеца за Довършителни работи на апартамент ново строителство | София

“Проекта ни беше цялостно завършване на апартамент ново строителство: изграждане на куфари от гипскартон, окачен таван хол, скрито осветление, плочки в баня и мокро помещение, монтаж на врати, фина шпакловка и боядисване на целия апартамент, местене на контакти, нови изводи за ВиК, монтаж на фаянс в баните. Всичко беше изпълнено много качествено с качествени материали и цената на първоначалната оферта беше спазена. Единствената забележка е че се забавиха с 18 дни от обещания срок от 1 месец. Като цяло сме много доволни и отново бихме наели Любо. Препоръчвам!”

Христо Иванов преди 8 месеца за Довършителни работи баня и мазе в село Владо Тричков | София

“Много съм доволен от Любослав Данчев. Работата беше свършена предсрочно и с перфектно качество! Изказвам големите си благодарности на господин Данчев. Силно го препоръчвам на всекиго!”

Деси Кутина преди 16 месеца за Монтаж на плочки баня тоалетна ,теракот на подове | София

“Това са най добрите майстори, които намерих от "Майстор плюс".Препоръчвам ги не с 5 а с 10 точки.Любослав и Иван са двама професионалисти, които аз горещо препоръчвам на всеки. Те промениха мнението ми за "български майстор".Невероятна професионална работа ,чисто работещи,коректни до всеки малък детайл.
Ремонтът включваше - изравнителна мазилка стени баня,тоалетна,подова само разливна замазка кухня и коридори, шпакловка боя стени,лепене на фаянс и теракот кухня,тоалетна и коридори.Започнаха го в понеделник и в четвъртък беше готово.Европейски стандарт на работа.Изключително съм доволна от бързата,коректна,качествена и професионална работа на Любослав и Иван.”

Серьожа Гаврилов преди 16 месеца за Лепене на плочки в баня и коридор | София

“Работата по лепене на плочки в банята и коридора бе извършена много бързо и коректно. Момчетата се съобразиха изцяло с прищявките на съседите относно вдигане на шум. Доволен съм от чистотата, вниманието към детайла и цената.”

Димитър преди 20 месеца за Изграждане на нова баня | Банкя

“Банята е изпълнена перфектно, като в допълнение възложих и правене на плочки на тераса. Отговорно изпълнен проект, без закъснения. Работи по 3D проект на баня с не малка сложност, като спазва всеки детайл. Банята е изпълнена от-до всички процедури от голи стени.”