Добре дошли на бизнес профила на Линдстрой ЕООД


Линдстрой ЕООД -строителна фирма за довършителни ремонти град София

Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Васил Рашков преди 22 месеца за Баня, кухня и коридор в нов апартамент | София

“Наех Любо за довършителни работи по тристаен апартамент.
Бях един от трудните клинти - редовно си сменях мнението, не бях сигурен в доста ситуации и не знаех какво искам в други.
Нямах никакъв проблем да комуникирам с него и най-дребните детайли по проекта и получавах адекватно мнение всеки път.Независимо от многото сменяния на мнението ми, Любо всеки път реагираше професионално и спокойно.

Направи ми баня, тоалетна, шпакловка, боядисване, релсово осветление, окачени тавани и куп други неща по апартамента, който беше на шпакловка и замазка.

Любо си спази първоначалната оферта, а след всяко добавено изискване - комуникираше с мен колко би струвало и как би се получило.Помагаше ми редовно да взема решения и даваше идеи.”

Йоан преди 25 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Имам забележки..”

Ирина преди 30 месеца за Частичен ремонт на баня | София

“Много сме доволни от качеството, отношението, търпението и професионализма на Любо и Влади! Даваха ни предложения, обясняваха и се постараха всичко да стане бързо. Благодаря ! Направихме ремонт на баня, боядисване и други дребни поправки из апартамента.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Занимавам се с довършителни ремонти от 2007г до ден днешен,обичам работата си и я работя с удоволствие -ремонт на апартаменти ,баня, шпакловка,боя, окачени тавани и др

Специализация и квалификации


Квалификацията ми е в следните области-фаянс, теракота, вик инсталация, монтаж на аксесоари, гипсокартон (метод лепене, метод конструкция) скрито осветление, фигури със скрито по стени и тавани, електро услуги, ламинат, шпакловка, мазилка, боя.,декорации и други.....