Мнения за Grupstroi 4.42 от 5

Иззидане, подсилване на стена, Сухо строителство | София

“Много бързо отреагираха Методи Димитров и неговият колега. Дойдоха на оглед и веднага на следващия ден започнаха работа. Приключиха в срок.” на 16 Nov 2018 от Йорданка Данова.

Измазване под на мазе, Боядисване и декорация | София

“Хората си разбират от работата.Работят бързо и качествено.Вземат скъпо, но съм доволен от изпълнението.” на 09 Nov 2018 от Йордан Асов.

Изграждане на борд на тераса, Строителство на сгради | Божурище

“Като за първа слреща и взаимно опознаване - добре се справиха!” на 01 Nov 2018 от Събин Бармуков.

Укрепване на напукани стени на тухлена, помощна постройка., Строителство на сгради | Банкя

“Давам много добр оценка за изпълнителя - Методи Асенов Димитров. Той и бригадата му действаха бързо, точно и чисто. Обемът на извършената работа и срочността на проекта обусловиха и по-високата цена. Работеше се усърдно и отговорно. Довеждаше 3-4 души според нуждите на дадения етап от ремонта. Оказа се, че не само покривните работи са тяхна силна страна.” на 25 Sep 2018 от Краси Стоичков.

Шпакловане и боядисване на хол (незавършен проект, Боядисване и декорация | София

“Ремонтът беше започнат много бързо и завършен бързо. Шпакловка и боя на добро ниво с леки забележки заради видими поправки.
От там нататък не толкова добре. От предишната бригата имаше оплескани неща, които можеха да се оправят по-рано ако ми бяха казали, че трябва да се оправят като излишен кабел, заради който лампата трябваше да се сложи на криво и твърде дебел кабел който едвам влиза в кабелен канал и не остава място за другия. Всичко това беше забелязано в последния ден като дойде екектричаря и вече беше късно да се оправят нещата, защото искаше къртене.
Леки наранявания по поставения ламинат, за които не бях информирана, а бях готова да взема още материал.
Лайсна между ламината и теракота не беше залепена добре и си я оправихме сами.
Релсите на венецианските щори бяха хванати с 4см дюбел за гипсокартон и по-дългата падна когато закачихме щорите. Оправихме си ги сами, но грозният ефект е на лице.”
на 27 Aug 2018 от Жасмина .