Мнения за "Уест Билд" ЕООД 5.00 от 5

Частичен ремонт на апартамент в Бели брези, Ремонт на баня | София

“Професионално отношение към всеки етап – оглед, размери, оферта, уговаряне на срок, начин на плащане и договор.Сашо и екипа му са с изключителни умения и дисциплина. За поет ангажимент прави и невъзможното, за да е доволен клиентът.Чудесна комуникация и разбирателство.Всичките ни желания са удовлетворени.Бюджетът и времето-спазени.Нито едно оплакване от съседите, почистването след ремонта–безупречни.Дойдоха като майстори и си тръгнаха като приятели!Препоръчвам на всеки, който иска качествен ремонт и реализирани идеи за своя дом, да се довери на „Уест Билд“!” на 15 May 2019 от Таня Вл. .

Теч от дограма в кухнята!, Дограма и остъкляване | София

“Много съм доволна от изпълнението! Сами организираха работата. Извършиха всичко максимално точно и бързо.
Отново бих се възползвала от сайта.”
на 22 Apr 2019 от Деси Тодорова.

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Качествено изпълнение в рамките на поставените срокове. Изразена готовност за корекции в случай, че бъдат констатирани несъвършенства или недостатъци. Самостоятелност и отговорност в работата.” на 08 Feb 2019 от Мариела .

Ремонт на душ параван, Ремонт на баня | София

“Наложи ми се да ремонтирам лошо поставен (от друга фирма!) душ параван, поради което трябваше да се реагира бързо. Сашо беше изключително гъвкав, отзивчив и с подходящи идеи. Работата беше завършена качествено още на следващия ден, в уговорения час и за уговорената сума. Горещо препоръчвам Уест Билд и при бъдеща нужда ще ги потърся без колебание! Благодаря и на Сашо и на екипа на Майстор Плюс.” на 02 Jan 2019 от Радостина .