13 оставени мнения от 14 извършени проекти
5.00 от 5

Таня Вл. преди 12 месеца за Частичен ремонт на апартамент в Бели брези | София

“Професионално отношение към всеки етап – оглед, размери, оферта, уговаряне на срок, начин на плащане и договор.Сашо и екипа му са с изключителни умения и дисциплина. За поет ангажимент прави и невъзможното, за да е доволен клиентът.Чудесна комуникация и разбирателство.Всичките ни желания са удовлетворени.Бюджетът и времето-спазени.Нито едно оплакване от съседите, почистването след ремонта–безупречни.Дойдоха като майстори и си тръгнаха като приятели!Препоръчвам на всеки, който иска качествен ремонт и реализирани идеи за своя дом, да се довери на „Уест Билд“!”

Деси Тодорова преди 13 месеца за Теч от дограма в кухнята! | София

“Много съм доволна от изпълнението! Сами организираха работата. Извършиха всичко максимално точно и бързо.
Отново бих се възползвала от сайта.”

Мариела преди 15 месеца за Ремонт на баня | София

“Качествено изпълнение в рамките на поставените срокове. Изразена готовност за корекции в случай, че бъдат констатирани несъвършенства или недостатъци. Самостоятелност и отговорност в работата.”

Радостина преди 17 месеца за Ремонт на душ параван | София

“Наложи ми се да ремонтирам лошо поставен (от друга фирма!) душ параван, поради което трябваше да се реагира бързо. Сашо беше изключително гъвкав, отзивчив и с подходящи идеи. Работата беше завършена качествено още на следващия ден, в уговорения час и за уговорената сума. Горещо препоръчвам Уест Билд и при бъдеща нужда ще ги потърся без колебание! Благодаря и на Сашо и на екипа на Майстор Плюс.”

Илко Качаров преди 18 месеца за Фаянс, теракота на баня и тоалетна, ново строителство | София

“Доволен съм от работата, която изпълнителят свърши.”

Мария Динкова преди 18 месеца за Ремонт на баня | София

“Отличен изпълнител. Много сме доволни от изпълнението на ремонта от гледна точка на качество и време за изпълнение. Ремонта приключи дори и преди уговорения срок. Фирмата се съобрази с изискванията ни и предложи добри решения когато имахме нужда от съвет. Препоръчвам този изпълнител.”

Вергиния Петрова преди 22 месеца за Ремонт на баня | София

“Здравейте,

потърсихме екипът на "Уест Билд" за ремонт на баня, шпакловка на коридор и кухня и др дреболии. Те отговориха своевременно,дадоха ни всичката необходима информация и стартирахме проекта незабавно.

Изключително сме доволни от работата им. Бързо, качествено и много подредено работят. Изпълниха и надминаха очакванията ни, при това на много реалистична цена и преди уговорения срок.

След приключване на ремонта направиха цялостно почистване,което мн ме зарадва като домакиня :)

P.S Съседите от блока също останаха доволни, почти безшумно ремонтирахме.

С удоволствие препоръчах на колеги.

Благодарим ви,Уест Билд!
Ще се свържем с вас при необходимост и занапред.”

Елена преди 24 месеца за Олющен таван на баня и паднала мазилка на тераса | София

“Много съм доволна от изпълнението на проекта. Трябваше да се направят доста различни неща в жилището и за моя изненада изпълнителят се оказа с високи умения и компетентност по отношение на материали и изпълнение. Извърши се много качествен ремонт на тавана на банята, както шпакловка на стената на терасата и вътрешна шпакловка на отделни стени. Работиха бързо, отговорно и качествено. Истински европейски специалисти. Високо препоръчвам тази фирма! Всеки който я наеме няма да съжалява и ще остане доволен!”