Мнения за "Уест Билд" ЕООД 5.00 от 5

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Качествено изпълнение в рамките на поставените срокове. Изразена готовност за корекции в случай, че бъдат констатирани несъвършенства или недостатъци. Самостоятелност и отговорност в работата.” на 08 Feb 2019 от Мариела .

Ремонт на душ параван, Ремонт на баня | София

“Наложи ми се да ремонтирам лошо поставен (от друга фирма!) душ параван, поради което трябваше да се реагира бързо. Сашо беше изключително гъвкав, отзивчив и с подходящи идеи. Работата беше завършена качествено още на следващия ден, в уговорения час и за уговорената сума. Горещо препоръчвам Уест Билд и при бъдеща нужда ще ги потърся без колебание! Благодаря и на Сашо и на екипа на Майстор Плюс.” на 02 Jan 2019 от Радостина .

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Отличен изпълнител. Много сме доволни от изпълнението на ремонта от гледна точка на качество и време за изпълнение. Ремонта приключи дори и преди уговорения срок. Фирмата се съобрази с изискванията ни и предложи добри решения когато имахме нужда от съвет. Препоръчвам този изпълнител.” на 19 Nov 2018 от Мария Динкова.

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Здравейте,

потърсихме екипът на "Уест Билд" за ремонт на баня, шпакловка на коридор и кухня и др дреболии. Те отговориха своевременно,дадоха ни всичката необходима информация и стартирахме проекта незабавно.

Изключително сме доволни от работата им. Бързо, качествено и много подредено работят. Изпълниха и надминаха очакванията ни, при това на много реалистична цена и преди уговорения срок.

След приключване на ремонта направиха цялостно почистване,което мн ме зарадва като домакиня :)

P.S Съседите от блока също останаха доволни, почти безшумно ремонтирахме.

С удоволствие препоръчах на колеги.

Благодарим ви,Уест Билд!
Ще се свържем с вас при необходимост и занапред.”
на 25 Jul 2018 от Вергиния Петрова.