Добре дошли на бизнес профила на "Уест Билд" ЕООД


Ние сме бързо развиваща се фирма, в която работят професионалисти с доказан опит и позитивна нагласа. За нас клиентът е причината да се развиваме и обогатяваме ежедневно. Ние работим на достъпни за всеки човек цени и обсъждане всеки детайл, за да удовлетворим очакванията Ви. Предлагаме работа с наши или Ваши материали. Нашето мото е "Няма работен и почивен ден, има свършена и несвършена работа!". За нас е важно всичко, с което се захванем, да попада в графа "свършена работа",а Вие да бъдете усмихнати и щастливи от крайния резултат.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Енгинджан преди 5 месеца за Монтаж на душ кабина | София

“Екипът се справи отлично с монтирането на душ кабината.
Задачата беше изпълнена без забележки, така и без отпадъци. Успяха и да монтират и интимен душ. Благодаря за труда!”

Цветослав Георгиев преди 17 месеца за Обособяване на балкон към кухня | София

“Фирмата Уест Билд се справиха добре с работата, която трябваше да се извърши. Доволен съм.”

Виж снимки
Вергиния Петкова преди 19 месеца за Ремонт на електроинсталация в спалнята | София

“Доволни сме от свършената работа. Чисто и бързо. Благодарим.”

Виж всички мнения

Опит


Като управител на фирмата и човек, дълго работил на свободна практика, както и в доказани фирми, знам че всеки клиент има право. Обсъждайки желанията Ви, се стремя да достигна до представата, която Вие имате и след това да я изпълня. Внасям умения и опит от много добре познати строителни фирми, както и теоретична подготовка от Knauf, Германия. Често се случва да ме търсят стари клиенти, за да преработя нещо, направено от друг колега. Доверете се на сигурното и се свържете с мен за всякакви въпроси. Отворен съм към нестандартни решения в дизайна на Вашия дом, няма нещо, което да е странно или невъзможно, щом това е Вашето желание. Минусът ми е прекалената взискателност към хората, с които работя и перфекционизмът към крайния резултат. Аз съм предприемчив и отговорен към поетите задължения и за мен е важно да се задоволят желанията на клиента и да се изпълнят поставените срокове.

Специализация и квалификации


Можем да изпълним всички Ваши идеи и представи за красив, уютен и ремонтиран дом, офис, сграда или помещение. Извършваме ЦЯЛОСТНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ: Облицовки: фаянс, теракота, гранитогрес, мрамор, полагане на мокет, балатум, ламинат и др. Монтаж на аксесоари за кухня, обзавеждане на баня (тоалетни чинии, казанета, мивки, умивалници, батерии, душ кабини, бойлери, лайсни, вентилатори) и сглобяване на мебели и др. Боя и интериор: шпакловка, замазка, мазилка, боядисване с бял и цветен латекс, блажно боядисване, лепене на тапети, сваляне на тапети, пръскани и декоративни мазилки, венециански мазилки и др. Монтаж на ГИПСОКАРТОН: окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, изграждане на ново разпределение на стени и др. Обръщане на врати и прозорци след поставяне на нова дограма. Къртене и извозване на строителни отпадъци. Снабдяваме с наши или Ваши материали Безплатен оглед ! ДОГОВОР ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА КАЧЕСТВО И СРОКОВЕ.