Мнения за ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ 4.64 от 5

Мая преди 13 дни за Монтаж мебели икеа | София

“Действа бързо и се разбрахме за минимално време. Доволна съм от извършената работа.”

BILYANA преди 26 дни за Поставяне на плочки в баня, тоалетна, гранитогрес в останалите помещения /80 кв.м под/, гипсокартон. | София

“Към екипа на "Майстор плюс"-поздравления за платформата, която се оказа изключително полезна за моя ремонт !
За наетия от мен изпълнител - "Жуби Строй" :
Ако мога да обобщя резултата от ремонта с две думи, то те са отлично и коректно! Строителите от фирмата се заеха с нелесната задача да поправят грешките на "колегите" преди тях за които дори не искам да коментирам. Абсолютно професионален подход от страна на целия екип на "Жуби Строй" ! В апартамента те се справиха с нелеката задача да преправят изцяло водопровода, от гипс картон да направят куфари за био камини, структури, ниши, орнаменти на тавани, гранитогрес в банята с размери 60/120, както и плочки на тераси, смяна на дограма, саморазливна мазилка, подово отопление, шпакловка, декоративна мазилка.....и всичко това на разумна цена!
Едно огромно благодаря на Николай Василев и неговия екип. Респект момчета !”

Милошева преди 3 месеца за Латекс стени и блажна боя врати и прозорци в две двустайни жилища | София

“Изключително доволна съм от Николай и неговия екип заради напълно отговорното и коректно отношение към мен като клиент. Николай се съобрази с нуждите и възможностите ми и прояви най-висока степен на гъвкавост, наложи се да прекъснем шпакловането за да изчакаме монтиране на прозорци в едното жилище, след което майсторът продължи до цялостно изпълнение на поръчката. Николай влага най-качествените материали и сътрудничи с висококвалифицирани майстори. Резултатът е отличен плюс. Останахме уважаващи се приятели! Препоръчвам!”

Аlex преди 10 месеца за Демонтаж на метални каси на врати | София

“Доволна съм от работата на изпълнител Николай Василев. Изпълни задачата в срок. Единствено в началото имахме недоразумение спрямо цената и идеята за проекта, но се реши и този проблем.”

Емил преди 12 месеца за Ремонт на баня | София

“Акуратност,професионализъм и точно изпълнение на нашите изисквания относно частичен ремонт на банята получихме от Венци - работник на фирмата ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ - София.
С удоволствие ще я препоръчаме на наши познати.
Емил Стойнов”

Антон преди 13 месеца за Подготовка на под за поставяне на ламинат | София

“Много съм доволен от работата на Антон Грънчаров. На огледа дойде подготвен и даде идеи за ремонта. Сам закупи материалите си и спази всички срокове, които бяха договорени.”

Виргиния преди 17 месеца за Основен ремонт на стая около 30кв и тераса | София

“Прекрасно свършена работа! Изключително съм доволна от екипа на фирма "Жуби строй ремонт". Нито едно мое изискване не беше пренебрегнато и всичко беше изпълнено старателно. Препоръчвам ги на всеки, който желае професионално отношение и качество! Смятам отново да ползвам услугите им. Желая им много нови проекти! Успех!”

Цветко преди 17 месеца за Цялостен ремонт на баня - 24 кв.м. | София

“Банята я направиха перфектно и в срок! Много съм доволен от качествената и бърза работа, всичко беше направено експедитивно, даже и по-рано. Майсторите работиха качествено и с добро отношение, препоръчвам тази фирма за всякакви цялостни ремонти. Благодаря на всички майстори и на Николай Василев за коректното и точно отношение.”

Елена преди 18 месеца за Поставяне на плочки на пода в кухнята и тоалетната | София

“Изключително съм доволна! Покрай този ремонт се срещнахме с няколко души от "Жуби строй ремонт" и съм с отлични впечатления от екипа. Работят бързо, чисто и са много коректни! Накратко - професионалисти!”

Константин преди 20 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Изключително съм доволен от фирмата! Още с идването за огледа ми направиха много добро впечатление самото отношение към нас, а именно приятелско. Беше ни обяснено всичко подробно, цената беше повече от допустима, а за самата работа нямам думи - всичко перфектно и в срок ! Препоръчвам силно ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ на всеки ! Успех !!!”

Елена преди 11 месеца за Довършителен ремонт баня и коридор | София

“Ако търсите качествена работа в точно определен и договорен срок категорично това не е правилният избор.
След многократни молби и напомяния по ел.поща и по телефон в рамките на четири месеца, в крайна сметка договорената работа не беше изцяло изпълнена.(Не изработена и не поставена врата на баня,за което беше предварително платено.)
Липсва усет към детайла,част от дейностите бяха извършени с ниско качество.”