Мнения за ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ 4.55 от 5

Демонтаж на метални каси на врати, Кърти, чисти, извозва | София

“Доволна съм от работата на изпълнител Николай Василев. Изпълни задачата в срок. Единствено в началото имахме недоразумение спрямо цената и идеята за проекта, но се реши и този проблем.” на 22 Jan 2019 от Аlex .

Довършителен ремонт баня и коридор, Ремонт на баня | София

“Ако търсите качествена работа в точно определен и договорен срок категорично това не е правилният избор.
След многократни молби и напомяния по ел.поща и по телефон в рамките на четири месеца, в крайна сметка договорената работа не беше изцяло изпълнена.(Не изработена и не поставена врата на баня,за което беше предварително платено.)
Липсва усет към детайла,част от дейностите бяха извършени с ниско качество.”
на 09 Jan 2019 от Елена Малева.

Ремонт на баня, Боядисване и декорация | София

“Акуратност,професионализъм и точно изпълнение на нашите изисквания относно частичен ремонт на банята получихме от Венци - работник на фирмата ЖУБИ СТРОЙ РЕМОНТ - София.
С удоволствие ще я препоръчаме на наши познати.
Емил Стойнов”
на 21 Nov 2018 от Емил Стойнов.

Подготовка на под за поставяне на ламинат, Плочки, теракот и гранитогрес | София

“Много съм доволен от работата на Антон Грънчаров. На огледа дойде подготвен и даде идеи за ремонта. Сам закупи материалите си и спази всички срокове, които бяха договорени.” на 01 Nov 2018 от Антон Антонов.

Основен ремонт на стая около 30кв и тераса, Боядисване и декорация | София

“Прекрасно свършена работа! Изключително съм доволна от екипа на фирма "Жуби строй ремонт". Нито едно мое изискване не беше пренебрегнато и всичко беше изпълнено старателно. Препоръчвам ги на всеки, който желае професионално отношение и качество! Смятам отново да ползвам услугите им. Желая им много нови проекти! Успех!” на 18 Jul 2018 от Виргиния Филипова.