Добре дошли на бизнес профила на "Ванива Строй" ЕООД


"Ванива Строй" ЕООД е компания в сферата на строителството и ремонтите с близо 16-годишен опит. Нашият екип от млади, креативни и амбициозни служители, експерти и строителни техници с дългогодишен стаж в сферата са тук, за да отговорят на Вашите нужди, да Ви консултират и да анализират възможностите. Ние сме отворени да предложим всякакви възможности за постигане на перфектни резултати. Вашите цели са и наши.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Георги Антов преди 7 месеца за Топлоизолация за къща | Банкя

“100% професионално и коректно отношение, безупречно извършени ремонтни дейности, в срок и без допълнителни усложнения и договорки, високо ниво на професионализъм и коректност от Николай Василев.
Съвестни и възпитани майстори с много добри майсторски качества.
И всичко това на доста добри цени.
Препоръчвам силно фирма Ванина Строй .
Благодаря.”

Йордан Радев преди 16 месеца за Ремонт на къща | Елин Пелин

“Качествено свършена работа и богат избор на специалисти за всякакъв тип строително монтажни дейности. Бързо намиране на решение за възникнали проблеми. Препоръчвам.”

Виж снимки
Емил преди 19 месеца за Изграждане на стени | София

“Николай, заедно с бригадата, реагираха изключително бързо с проекта. Професиолнална, безпроблемна и експресна работа на целия екип.
Препоръка от мен!”

Виж всички мнения

Опит


Отзивчиви спрямо желанията на нашите клиентите, коректни спрямо обещанията, които даваме, ние носим отговорнст към качеството на услугите, които предлагаме и ангажиментите, които поемаме! Работим във всички сегменти - жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, къщи, хотели. От нашето създаване до днес успяхме да се утвърдим като лидер в ремонтните дейности както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики и въведения. Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти, стотици кв.м. жилищна площ, апартаменти, къщи, офиси и различни други видове имоти. Можем да гарантираме качеството на работата си с безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти и постоянни иновации, За нас удовлетворението не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, всичко, което правим в нашата работа, има една основна цел – щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения.

Специализация и квалификации


Услуги който извършваме: Цялостни ремоти на къщи и апартамент. Гипсо картон. Шпакловане и боядисване. Лепене на фаянс и таракота. ВиК. Електро услуги. Топло изолация саниране. ПВЦ и Ал.дограма. Входни и интериорни врати. Строеж на зглобяеми къщи. Строеж на монолитни къщи. Крти,чисти,извозва Изработка на мебели за дома и офиса.