2 оставени мнения от 5 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 60 месеца за шкаф за покрита тераса с размери 136/95,5/66,5см.;3 врати,3 чекмеджета,2 рафта | София

“Здравейте,господа(жи) от Майстор плъс!Използвам тази опция,за да Ви благодаря за коректността в приемането и управлението на моята заявка за направата на малък шкаф.На заявката се отзова много бързо Веселин Веселинов.Така бързо и качествено изпълни всичко, за което Вие можете само да се гордеете и да печелите нови клиенти.Той е не само майстор,който си върши работата с умение и любов,но е и човек с висок морал и възпитание.Браво на него и на Вас,че го имате.Продължавайте все така да обслужвате потребителите си !Избрали сте верен път на колегиалност, почтеност и качество на услугите.Вие ме върнахте с добро към не така лесния живот на българина.Чрез Вас изказвам моите големи благодарности за експертизата на Веско.Убеден съм,че той ще продължава да издига Вашия професионален ИМИДЖ.Успех!!!”

преди 64 месеца за Нужда от майстор дърводелец,който да поправи едно канапе | София

“С господин Веселинов съм работила и преди, и този път работата си я свърши отлично. Приключи в срок. Много съм доволна и искрено го препоръчвам като изпълнител!”