Добре дошли на бизнес профила на IvinstalEOOD


Ние сме строителна фирма с над петнадесет години опит. Коректното отношение към клиентите ни е наложило на пазара в строителството. Под ръководството на инженери и техници гарантираме за качественото изпълнение на Строително Монтажни Работи (Ремонти).

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 63 месеца за Събиране и извозване на строителни отпадъци | София

“Бързи и коректни, дойдоха в уреченото време. Работата се оказа повече, но те отделиха нужното време. След като приключиха с изнасянето на боклуците си почистиха.”

Виж всички мнения

Опит


От 2005г изпълняваме цялостни и частични вътрешни ремонти, като преди това основната ни дейност беше изпълнението на електро проекти. Били сме част от големи проекти, както в България така и в чужбина. Изпълнението на множество по-малки обекти като - апартаменти, къщи, вили, ресторанти, дискотеки и др. ни позволяват да остойностим, плануваме и изпълним инвестиционни проекти и ремонтни работи на частни клиенти.

Специализация и квалификации


Като последно подобряване квалификацията на работниците през 2016г, в курс по заваряване е обучен персонал с цел фирма Ивинстал да извършва работи по укрепване подсилване и изграждане на постройки (къщи, пристройки, сгради масивно строителство).