Мнения за Боби 5.00 от 5

Соня преди 4 месеца за Ремонт на хол | София

“Коректни,честни и съвестни майстори !!!Работят много професионално и качествено !!!Доволна съм и бих използвала отново услугите им !Горещо препоръчвам !”

Петър преди 7 месеца за Ремонт на обрушен балкон | Банкя

“Боби е супер точен, направи всичко, за което се бяхме разбрали та и отгоре. Като цяло работата не беше атрактивна и трудно щях да намеря кой да я свърши. Препоръчвам го горещо.”

Ani преди 8 месеца за Шпакловка и латекс | София

“Изключително съм доволна от изпълнението на възложените дейности. Работата беше изпълнена качествено, чисто и прецизно. Позитивни и почтени млади хора, на които може да се гласува доверие и които препоръчвам.”

Мария преди 9 месеца за Саниране на тераса в панелен блок - 5 ет. | София

“Боби и колегата му бяха много точни в договорките, изпълниха всичко перфектно, като в работата си включиха и закупуване и доставка до обекта на всички необходими материали. Направиха ми цялостно саниране на терасата и хидроизолация и поставяне на плочки на терасата на горния етаж, от която идваше голям теч.”

Григор Цъгов преди 10 месеца за Щети по мазилка на тераса-балкон | София

“Много доволен от изпълнението!”

Ася преди 10 месеца за Топлоизолация, Хидроизолация, замазка и поставяне на плочки на балкон 12 кв.м | София

“изключително сме доволни от работата на бригадата на Боби. Супер точни, работят от рано сутрин до късно вечер, подържаха чистота на обекта, подредени, стриктни и свестни. Извършиха ремонта на терасата ни в срок, без никакво закъснение. Препоръчвам ги с две ръце!!!”