35 оставени мнения от 52 извършени проекти
4.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Диян преди 7 дни за Зидана ограда с бетонни колони и тухли | Елин Пелин

“Изключително коректен, спокоен, изслушващ и подкрепящ! Работи с договор! Останах доволен от качеството, комуникацията и почистването! Наех го за още проекти. Препоръчвам!”

Лъчезар Соколов преди 10 месеца за Ремонт на щора на ал. дограма | София

“Останах изключително доволен от работата на Борислав Боев! Всичко беше извършено бързо и коректно! Препоръчвам с две ръце!”

Румяна Попова преди 11 месеца за Префугиране за баня и мазилка | София

“Изключително съм доволна от качествено и бързо свършената работа.Всичко беше почистено перфектно.Пак ще се възползвам от услугите. Препоръчвам на всички, които имат нужда от решаване на проблема им качествено и в срок!”

Теодор Гарздин преди 12 месеца за Изработка и монтаж на капак за шахта | София

“Борислав свърши чудесна работа и то в доста кратък срок. Дойде на оглед, взе размери, няколко пъти се консултира с мен за цвят и направи монтажа бързо и качествено. Отново бих се обърнал към него за бъдещи проекти. Силно препоръчвам!”

Виж снимки
Захари Тилев преди 13 месеца за Ремонт на метална врата на вход на апартамент | София

“Бърза реакция, с доста хъс и компетентност ми решиха проблем с входна врата, която имаше нужда от заваряване на ръждясала и скъсала се панта, която вече не създава проблеми. Препоръчвам!”

Стела Маркова преди 13 месеца за Изчистване на стари фуги и префугиране за баня | София

“Изключително доволни сме! Освен , че всичко беше извършено точно както поискахме , приключиха бързо и почистиха всичко след себе си. Задължително бих ги потърсила отново за всякакви ремонтни дейности!”

Васил Стоилов преди 13 месеца за Затваряне на парапети на два балкона | София

“Доволен съм. Чисто работят. Сравнително трудна беше за изпълнение задачата, но се справиха момчетата.”

Виж снимки
Боряна Стоилкова преди 16 месеца за Лепене на плочки около душ | София

“Доволна съм от извършената работа! Препоръчвам!”

Цветан Троянски преди 8 месеца за Кофраж и арматура,изкопна дейност,къртене и дрениране за къща | Банкя

“Бъдещи инвеститори не ви съветвам да се обръщате към този човек.След като сключих договор с него на стойност 72 000 лева и авансово преведох половината на 25.05.23 г.въпросният така наречен майстор за месец и половина само премахна оградата,разби бетона и до тук.Работата която извърши е на стойност не повече от 2 000-3 000 лева.На 6.07 дойде и ми заяви,че иска още 10 000 лева за да продължи.Разбира се отказах категорично и поисках да развалим договора.В договора има клауза,че мога едностранно да го разваля,като съм задължен да заплатят свършената до момента работа.Боев отказа да възстанови останалата сума дори и пред адвокат с който организирах среща.Вие сами определете дали този човек е строителен специалист или е специалист в друга свера.”

Ангел Денев преди 41 месеца за Ремонт под на баня поддушово пространство | София

“Ако имаше 0 бих оставил. Момчетата се държат интелигентно и внимателно, но за съжаление нямат уменията и инструментите да слагат плочки. Грешки стават, но да се опиташ да скриеш криво изрязани плочка, дупки между пода и стената и счупени наранени стенни плочки като ги намажеш с боичка (акрилен силикон) е престъпление.”

Виж снимки