44 оставени мнения от 58 извършени проекти
4.57 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Иван Александров преди 6 месеца за Полагане на хидроизолация | София

“Доволен съм от Илийчо. Бърза реакция и за оглед, и за оферта и след това спази сроковете за изпълнение. Работеха и неделя за да завършат възможно най-бързо. Помогна и със съвети за изпълнението, които бяха одачни. Много добър краен резултат, препоръчвам го !”

Ваня Лесова преди 8 месеца за Ремонт на покрив | Елин Пелин

“Работят бързо. Доволна съм. Дава гаранция и договор.”

Даниел Димитров преди 9 месеца за Полагане на гредоред и таван с гипсокартон | Нови Искър

“Цялостно поставям много добра оценка за работата на екипа. Работихме с договор, коректен е Илия, бригадата дойде на време в уговорения ден и работиха бързо.

Имам някои забележки, смятам, че има малки детайли, които можеха да бъдат по-добре свършени, но цялостно оценката ми е много добра.”

Стамен Ангелов преди 9 месеца за Поставяне на бордюри и настилка пред къща | София

“Добре се справи с работата, коректен човек.”

Константин преди 9 месеца за Довършване на външна изолация . | София

“Бързо извършена работа .Момчетата работеха съвестно .Добре свършена работа в предварително уговорения срок. Всичко мина безпроблемно.””

Димитър Личев преди 10 месеца за Хидроизолация на навес | София

“Бърза реакция от страна на Илия, още на следващия ден започна работа и приключи на същия. Изолацията изглежда много добре, като изработи и ламаринена стреха за откапване на водата. Получих и гаранция за срок от 20 години. Препоръчвам!”

Ивайло Петров преди 10 месеца за Смяна на улуци и монтаж на керемиди | София

“Доволен съм! Работиха дори в лоши метеорологични условия с риск за здравето си за да спазят уговорения срок!”

Петър Пешев преди 17 месеца за Поправка на теч в покрив | София

“Работата беше свършена бързо и в срок. Качеството също ми хареса и за това наех Илия за още 2 допълнителни работи, а именно - сух монтаж на капаците на целият ми покрив и поставяне на ламарина върху челната дъска.
При необходимост ще го наема отново!”

Виж снимки
преди 55 месеца за Измазване и саниране на три броя комини | София

“Отзоваха се веднага, обещаха всичко - *****.
Комините разрушиха до средата на над покривната част и ги иззидаха наново с бетонен пояс и корниз отгоре - *****.
Измазаха над и под покрива не много равно, а където не се вижда - лошо - ***.
Поставиха ламаринени шапки прихванати с пирон дюбели ф6 с глава ф8 - дупчиха ламарината с бургия за бетон ф6 и повечето са без осигурителни шайби. В резултат поне 4 дюбела вече не държат -**.
Дупчиха върху битумните керемиди - добре че на 3-4 места са нарушили само посипката им -**
Почистват трудно _**:
- в двора още стоят бетонът и тухлите които разрушиха;
- изронените хоросан, бетон и тухли са набутали под керемидите, а което се беше сринало в улуците така си и остана да си го чистя аз.
Дадох им лопата (която не почистиха), флекс, кофражни дъски и арматурно желязо _*.
Разместиха керемидите и не си ги подредиха - *
Критичен съм защото не ми беше евтино и им платих колкото поискаха без уговорки.”

Антон Иванов преди 7 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“изключително не доволен от работата която извърши наложи се да го премахна от ремонта на новия покрив и викна бригада който си обичат и разбират работата няма фирма договора е 3 реда изречения”

Илия Трайков отговори:

Здравейте, относно този проект беше добре изпълнен в началото. Този клиент ми е описал какво иска, развалихме целият покрив почистихме и изградихме цялата конструкция за 3 дни, докарах целия матерал, абсолютно всичко. Оставаше само 2 дни да свършим обекта и тъй като оставаше да ми плати 7500лв, той си измисли други дейности за да ме махне от къщата, затова просто не е вината от мен, а лично от него. Ако бях разбрал що за човек е, нямаше да дойда при него, и от горе на това си позволява да ми пусне отзив, което нее редно при незавършен обект. Имам много отзиви, по това ще разберете че нямам грешки. С уважение, iliichostroi

Иван Славов преди 11 месеца за Ремонт на скосен покрив | София

“След направения ремонт на покрив (скосен) и след изминала една година, отново се появи теч и влага вътре в апартамента. Изпълнителя даде гаранция, но след телефонен разговор, не отрази изобщо проблема. Който е отново на лице. Мога да приложа и снимки”

Илия Трайков отговори:

Здравей, Ремонтът, който беше направен, въобще не е свързан с теча, който се е появил сега, тъй като този теч е от отдушника, аз съм направил ремонт на скосения покрив. Капака на отдушника се е вдигнал и затова в момента тече, за което аз нямам абсолютно никаква вина.

преди 77 месеца за Ремонт на водосточната система на вила | София

“Не останах доволен от майстора.
При огледа той ми направи добро впечатление. Разбрахме се за работата - поставяне на поли и два броя свързване на улуци с казанчета към водосточни тръби. На другия ден майсторът накова полите на около10 м - малко по-малко от половината покрив, но ги накова не под воалита, а отгоре. Сложи едното казанче на улука, но не го свърза към водосточната тръба .Опита се да сложи и другото, но не успя без стълба. Не му харесаха керемидите и ми предложи да направи нов покрив за 5 500 лв. Платих му за свършената работа 250 лв и той си отиде. На следващата сутрин, когато му се обадих да дойде да довърши работата, отказа. Щял да дойде само за новия покрив.
Част от покрива остана разкрит, улуците несвързани към водосточните тръби, а по прогноза след два дни ще вали.
Останах с впечатление, че просто искаше да ме зариби за нов покрив.”