Добре дошли на бизнес профила на DYSIGN


Студио за интериорен дизайн Ди Сайн ви предлага цялостни интериорни проекти - от идеята до реализацията. Консултации по подобрение и обзавеждане на дома, идейни и технически проекти, авторски надзор и управление на проекти. Мебели по поръчка. Реалистични 3д визуализации и 360-градусова виртуална реалност.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Моника Хубанова преди 21 месеца за Интериорен дизайн и проект за общо помещение, хол+кухня | София

“Много съм доволна от Диана, оказа ми неоценима помощ при всички етапи на проекта и неговото изпълнение. Сърдечни благодарности.”

Диана Якимова отговори:

Благодаря, Моника, за мен беше удоволствие съвместната ни работа!

Нина Попова преди 33 месеца за Проектиране на кухня с нестандартни размери | София

“Много качествено изпълнение! С много внимание към детайла и отношение! Много съм доволна!”

Бригита Димитрова преди 42 месеца за Детски мебели по поръчка от дърво | София

“Диди е супер човек,много е точна,бърза,изпълнителна и си свърши чудесно работата!Горещо препоръчвам на всеки,който се лута между проектите за дома си!”

Диана Якимова отговори: Виж снимки

Благодаря, Бри! Ще се радвам пак да ме потърсиш, когато ти се наложи. Поздрави!

Виж всички мнения

Опит


От началото на 2015г. не спираме да се развиваме и усъвършенстваме, за да предложим най-доброто и уникално решение за вашия дом! Наши клиенти са предимно частни лица, които имат нужда да направят или променят дома си, желаейки да постигнат по-функционален и хармоничен интериор. Вашият дом е мястото, където вие трябва да се чувствате комфортно и уютно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. От нас зависи да уловим и определим особеностите на вашият дом, за да акцентираме върху тях, или да ги коригираме. А дали ще проектираме по-изчистен и елегантен, или по-смел и цветен дизайн, това вече зависи от самите вас. Нека заедно направим света по - уютен и красив, като започнем от Вашия дом!

Специализация и квалификации


Работим със специализиран софтуер, за да ви предложим реалистична и качествена предварителна представа за интериора и обзавеждането на вашия дом. Независимо дали планувате цялостен интериорен дизайн на вашия нов/стар апартамент, или на самостоятелна част от него, независимо дали желаете нова кухня, нова спалня или нова детска стая, с нас вие ще постигнете пълна реализация на вашите мечти!