Добре дошли на бизнес профила на Арсо


Отстраняване на течове – 100% гаранция Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд в зависимост от типа на услугата – от 3 до 15 години.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Дългогодишен трудов стаж! Фирмата извършва Ремонти в градове: София, Варна, Бургас,Пловдив,В.Търново,Пазарджик,Смолян,Ст.Загора, Плевен, Карнобат, Добрич,Стара загора,Нова Загора,Велин Град,Сандански и както в много др. градове. Изграждане на нови покриви Дървени конструкции. Хидроизолация на покрив. Хидроизолация върху панелни блок (покриви) Метални конструкции, Преустройства на Тавански помещения, Капандури, Усвояване на тераси, балкони, навеси и гаражи. Ремонт на покриви с стари керемиди или нови на фирми ТОНДАХ, БРАМАК,МАРСИЛСКИ,МАКЕДОНСКИ, СТРАЛДЖИЯ, керемиди и много др. видове керемиди. Под керемидно полиестерно фолио паропропускливо на фирма Брамак, или на фирма Нортоп, Velteteks. Хидроизолация с български и вносни материали, Монтаж на течни хидроизолация върху покриви на фирма ”Изомакс” Демонтаж на амортизирали хидроизолации и монтаж на нова Частични покривни ремонти. Залепване на битумни керемиди върху скатни покриви, Сваляне на филц (баластра) от покрива и извозване на баластра. Ремонт покрив с метални керемиди на фирма Bramac, scanroof или др. Ремонти на улуци обикновени и безшевни (тип Американски) Подмяна на водосточни тръби, подмяна на скоби за улуци, гривни за водостоци, Подмяна водосборно казанче. Обшиване на комини, капандури, бордове, калкани и др.обшивки с Поцинкована ламарина или с PVC покритие, медна ламарина. Пренареждане на керемиди. Ремонт покрив с Ондулин Сваляне на ледени висулки и сняг от покрива Шапкаовка на комини,мазилка,шапка Подмяна на счупени керемиди

Специализация и квалификации


Отстраняване на течове – 100% гаранция Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги и положения труд в зависимост от типа на услугата – от 3 до 15 години. Фирмата извършва Ремонти в градове: София, Варна, Бургас,Пловдив,В.Търново,Пазарджик,Смолян,Ст.Загора, Плевен, Карнобат, Добрич,Стара загора,Нова Загора,Велин Град,Сандански и както в много др. градове.