4 оставени мнения от 6 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 67 месеца за Фасадна изолация със стиропор етаж втори - 10 м2 | София

“Бързи, точни и коректни!

Огледаха нещата на място. Направихме бърза калкулация и на следващата сутрин вече се работеше.

Нямам забележки.”

Виж снимки
преди 67 месеца за Външна изолация на панелен апартамент | София

“Беше единственият сериозен човек, който пое ангажимент и в рамките на две седмици завърши цялата външна изолация. Около 30-32кв, разположени в от двете страни на блока, включително външна тераса. Доволен съм от работата и коректността му.”

преди 68 месеца за Външна изолация 10-15 к.м. | София

“Проектът беше изпълнен на прилично ниво. Има някои дреболии, които можеше да се направят по-добре, но все пак съм доволен от работата.”

преди 67 месеца за махане на вътрешна изолация и слагане на външна | София

“Оставам с предимно лошо впечатление към Дарин, тъй като аз трябваше сам да си довършвам работите. Дарин беше нает за външна изолация и уговорката ни беше да свърши за 3 дена малкият участък. Извика негов колега да свърши работата(разбрах в последствие, че така процедира). Неговият колега закъсняваше всеки ден, нямаше скеле, стълба съвсем нищо. Остави незамазан участък. След като казах на Дарин, че неговият човек не си е свършил работата той каза, че ще дойде да я довърши. Звънях няколко пъти след това и така и не дойде единствено чувах извинения. Не бих препоръчал майстор, който не си довършва работата. Човекът, който работеше по обекта не спази препоръките да пази чисто покрай блока, заради което и комшиите недоволстваха, а дори бях купил найлон, който да постели под работното място. Дадох доста време да дойдат и да го довършат преди да напиша тази оценка, но явно просто не им пука. Разчитаха на това, че работя и не мога да ги следя постоянно. Съмнява ме дори, че сложиха дюбели на всички плоскости, тъй като видях забити дюбели само на долните, но оправданието беше, че на останалите ще се сложат към краят(когато мен ме нямаше). Държах се човешки, виках ги да обядват в къщи и не съм ги оставял без храна или вода и очаквах на доброто отношение да отговорят с такова, заради което съм и толкова разочарован.”