4 оставени мнения от 6 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Трайко Симеонов преди 11 месеца за Цялостен ремонт на апртамент | София

“Организирани, компетентни и много коректни! Изпълниха проекта в срок. Момчетата работят много добре и ги препоръчвам!”

Надя Калчева преди 12 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Отлично свършена работа във всяко отношение - като качество, спазване на уговорените срокове и като цена за извършване на ремонта. Изключително доволнa съм и за напред ще продължим да се възползваме от услугите на фирмата.”

Даниела Константинова преди 20 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Отлично свършена работа във всяко отношение - като качество, спазване на уговорените срокове и като цена за извършване на ремонта. Изключително доволни сме и за напред ще продължим да се възползваме от услугите на фирмата.”

Савина преди 18 месеца за Основен ремонт на баня | Божурище

“Пълен ужас!!! Боклука се изхвърли в градския контейнер, цената включваше извозване! Срок 31.08.-16.09.2022 изпълнение 5.09.-30.09. Майсторите идват да работят два часа и им се звъни, че ги чакат на други обекти. Да не говорим за грубото поведение от страна на шефа им! След като си тръгнаха веднага започнаха течове, мивката капе, вградената тоалетна направо тече отдолу!”

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Здравейте
препоръчвам "ремонти Доверие" като коректна строителна фирма.
Това лято юли и август месец изградиха лятна кухня - груб строеж и довършителни работи/инсталации. Доволен съм от качеството и цената.”

на 20 Jul 2021 от Николай Николов

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Здравейте! 
Ползвали сме услугите на г-н Найден Тасев и неговата фирма за ремонтни дейности два пъти през последните 3г. Фирмата извърши цялостен ремонт на тристаен апартамент. Изключително доволни сме от качеството и коректността, с които работи той и неговите колеги, както и от цените на предлаганите услуги.”

на 20 Sep 2021 от Силвия Илиева